Støtt Strømsgodset hver gang du handler hos XXL

Er du Strømsgodset-supporter? Da bør du vurdere å handle sportsutstyr på XXL Gulskogen.

Strømsgodset og XXL har signert en treårig avtale om at klubbens supporterutstyr skal selges ved XXL på Gulskogen, og at butikken også drifter Strømsgodsets nettbutikk.

– Vi er svært fornøyde med å ha en så stor aktør med på laget, skriver Strømsgodset.


Penger til klubben når du handler

For supportere innebærer avtalen en fin bonus: Når du som kunde handler hos XXL på Gulskogen, kan du helt enkelt fortelle i kassen at Strømsgodset er klubben din. Da overføres 3 % av kjøpesummen din til Strømsgodset IF. Avtalen gjelder uansett hva du kjøper i butikken – ikke bare supporterutstyr.

– Nå håper vi folk er flinke til å registrere Strømsgodset som sin klubb i kassen når man handler, så genererer man ekstra midler til idrettsaktivitet for alle barna i Strømsgodset Idrettsforening, sier markedssjef Rune Marthinsen.

Glad for å få sponse en så viktig klubb

Samarbeidet mellom XXL og Strømsgodset er en gjensidig glede. Dette sier Team Sales Manager i XXL, Jarle Finnestrand:

– XXL er stolte og glade over at vi har blitt samarbeidspartner til en så stor, viktig og tradisjonsrik klubb som Strømsgodset på både topp og bredde i alle idretter. XXL tilbyr produkter for Strømsgodset sine medlemmer på både topp og bredde, samt et bredt og godt utvalg når det kommer til supporterutstyr.


Vil du se hele utvalget av supporterutstyr, kan du klikke her.
Velkommen til XXL!