Too Good To Go-pose med et brød.

Too Good To Go på Gulskogen

Bli med i kampen mot matsvinn og bli en matredder du også! Nå finner du La Baguette, Jordbærpikene og Espresso House i «Too Good To Go»-appen.

Hva er Too Good To Go?

Too Good To Go er en god, brukervennlig og gratis app som bidrar til å redusere matsvinn. De kobler forbrukere opp mot spisesteder og butikker som har overskuddsmat som ellers ville blitt kastet. Too Good To Go er også en holdningskampanje. Matsvinn er et stort miljøproblem. De jobber med å spre budskapet og gjøre både forbrukere og bransjen mer bevisste på hvordan vi utnytter ressursene på best mulig måte.

Bli en matredder

Det er helt gratis å laste ned appen, men du må selvfølgelig betale litt for maten. Du finner masse forskjellig mat på Too Good To Go. De samarbeider med alt fra bakerier, bensinstasjoner, dagligvarebutikker, kantiner, kafeer til hoteller og kiosker.

La Baguette, Jordbærpikene og Espresso House finner du av butikker på Gulskogen senteret som er med i kampen!

Too Good To Go-app.

Slik fungerer det

Last ned appen via App Store eller Google Play og opprett en konto. Når du er logget inn får du opp spisestedene og butikkene som finnes i nærheten. Velg det du har lyst på og betal i appen. Møt opp hos spisestedet til angitt hentetidspunkt og vis kvitteringen til betjeningen. Ta med deg maten hjem og nyt med ekstra god samvittighet.

Visste du at...

·      Vi kaster over 385 000 tonn mat i Norge hvert år.

·      Vi kaster hver åttende handlepose rett i søpla mens 700 millioner mennesker sulter.

·      Verdens matproduksjon står for ca. 30 % av klimagassutslippene.

·      Bare en fjerdedel av maten som kastes ville vært nok til å mette alle som sulter i verden.

·      Too Good To Go mener at problemet kan løses, og at vi sammen kan være ambassadører i kampen mot matsvinn. De ønsker å vise at mat som tidligere har blitt regnet for å være avfall, fint kan spises. Det handler om å minne hverandre på at vi er nødt til å ta bedre vare på maten.