Tilbake
Ting_du_trenger_1920x1440px

10 ting du ikke visste du trengte

Sommeren skal for mange tilbringes hjemme i nærområdet eller på en spennende reise i eget land. Nå som feriepengene tikker inn på kontoen lurer du kanskje på hva du skal bruke alle disse pengene til?

Det finnes mange spennende og morsomme produkter som virkelig kan forenkle eller til og med forbedre hverdagen din.

Vi viser deg 10 produkter du sannsynligvis ikke visste at du ville ha, men snart ikke vil være foruten.

Elektrisk melkeskummer

Lag deg den perfekte Dalgona – årets trendkaffe!

Slik gjør du: Pisk sammen like deler vann, sukker og pulverkaffe med melkeskummeren til blandingen tykner, og etterhvert blir kremete og tykk. Deretter har du isbiter i et glass og fyller opp med melk. Topp med kaffekremen og rør lett sammen.

Tips! Isbitform i silikon fra Jernia gir store isbiter som er perfekte til å skape den eksklusive følelsen. Silikonen gjør at isbitene enkelt kan tas ut, og lokket sikrer lite søl samtidig som du kan stable formene i høyden.

Pass på – du blir hekta!

Jernia: Elektrisk melkeskummer kr 219,-

Jernia: Joie isbitform kr 99,50,-

 

Gardena Aquabloom - ferievanningssett

Skal du ut å reise i sommer og vil sikre at plantene på balkongen holder seg?

Solcelledrevet kontrollenhet med integrert elektrisk pumpe trekker inn vannet og distribuerer det til plantene. Alt du trenger for å vanne opptil 20 planter er inkludert.

 Jernia: Gardena Aquabloom kr 1 299,-

 

Robotstøvsuger

Dersom støvsuging ikke er favorittaktiviteten din, kan du overlate dette til noen som virkelig lever for å støvsuge – robotstøvsugeren!

Den gjør jobben for deg, akkurat når du vil, helt uten å klage.

Clas Ohlson: iRobot Roomba 675 kr 3 498,-

 

 

Myggjager

Er mygg og insekter ubehagelige naboer å ha med på tur?

Med Thermacell MR300 slipper du de små plageåndene og kan nyte en mygg- og knottfri sommer. For deg som er dyrevenn kan det være godt å vite at dette produktet avgir et luktfritt myggmiddel som ikke skader myggen, men bare gjør at den holder seg på avstand. Myggmiddelet lager en beskyttende sone på hele 20 m².

Perfekt å ta med seg ut i naturen, som din beste venn på camping, jakt eller fisketuren. Leveres med tre matter med myggmiddel og en gasspatron, nok til 12 timers beskyttelse.

Clas Ohlson: Thermacell myggjager kr 499,-

 

Drikkeflaske til varme og kalde drikker

Irriterer du deg over at dine varme drikker blir kalde eller kalde drikker blir varme etter kort tid?

Built New York drikkeflaske i stål er både trendy, fresh og funksjonell. Med dobbelvegg egner drikkeflasken seg både til varme og kalde drikker. Kalde drikker holdes kjølige i 24 timer og varme drikker holdes varme i 6 timer. Drikkeflasken er lett og nett i designet, og passer de fleste koppholdere. En smart åpne- og lukkefunksjon gjør drikkeflasken både tett og dryppfri.

Jernia: Built drikkeflaske kr 299,-

 

 

Vanntett Bluetooth høyttaler

Ta med deg den gode lyden uansett hvor du ferdes, uten bekymringer.

Med en diameter på under 10 centimeter er Exibel BX30 lett å ta med seg og det innebygde ladbare batteriet kan gi opptil 15 timers driftstid.

Høyttaleren er IPX7-klassifisert så du trenger ikke å være bekymret for å ha høyttaleren i fuktige omgivelser. Denne klassifiseringen garanterer at høyttaleren tåler 30 minutter under vann (maks 1 meters dybde).

Clas Ohlson: Exibel BX30 kr 249,90,-

 

Kjølebag og sidebord i en!

GoBar fra Keter er en skikkelig smarting som kan brukes som både kjøler og bord. Den ser ut som en bøtte og har et bærehåndtak som gjør at du enkelt kan ta den med deg. Lokket kan trekkes opp og GoBar blir forandret til et lite sidebord med perfekt høyde.

Fyll GoBar med is eller kjøleelementer og fyll opp med drikke og snacks. Ta den med på stranden eller på pikniken og du kan nyte kald drikke i sommervarmen. GoBar er like fin og trendy som den er smart!

Clas Ohlson: Keter GoBar kr 349,90,-

 

Batteridrevet mobilspyler

Kärchers mobile spyler OC3 er perfekt å ha med i bilen for å skylle av møkkete klær og sko, utstyr, barnevogn, sykkel eller hunden etter f.eks. en tur i skog og mark.

Spyleren er ikke en høytrykkspyler, men et fantastisk verktøy for rengjøring av de små tingene, før du putter de i bilden eller bare skal rengjøre noe der det ikke er vann. Spyleren har et litiumbatteri, og er derfor ideell til bruk utenfor hjemmet der det ikke er tilgang strøm.

Jernia: Kärcher mobilspyler kr 1 499,-

 

Ildfast form som tåler grillen

Vil du lage spennende retter direkte på grillen? Dette er de eneste ildfaste formene som tåler ekstreme temperatursvingninger.

Pillivuyt er franskprodusert porselen av meget høy kvalitet. De er meget motstandsdyktige mot slag og store temperaturforskjeller, tåler termisk sjokk og kan derfor tas direkte fra fryser til ovn (-30 til +350C°).

Jernia: Pillivuyt ildfast form, fra kr 319,-