SMÅBLÅSKATTEN 19--30.APRIL

Bli med på Småblåskatten!

Fra 19.-30. april inviterer vi til en morsom og spennende rebusjakt for barn (4-15år) i området rundt Gulskogen Senter og Marienlyst Stadion

Etter knallsuksess med Gulskogenskatten i juli 2021, ønsker vi å lage en ny digital skattejakt i samarbeid med Strømsgodset for å feire sesongstart! Et digitalt familie-kickoff!

Skattejakten vil bli delt opp i to deler (som ikke må utføres på samme dag)
Del1 rundt Gulskogen senter og Gulskogen idrettsarena, og del 2 ved Marienlyst Stadion.
Alle barna som gjennomfører del 1 her på Gulskogen vinner gratis is fra McDonalds.

Når du har gjennomført Del 2 utenfor Marienlyst Stadion vil du motta en link, der du kan hente ut opptil 4 billetter til Strømsgodset- Vålerenga 22. mai.

Ved å bruke det digitale skattekartet og løse oppgaver underveis, tas barn og voksne med på en spennende og lærerik runde i nærmiljøet.
Skattejakten er en perfekt familieaktivitet, som aktiviserer barnas kropp og hjerne utendørs, og det koster selvfølgelig ingenting å delta.

I tillegg til is og fotballbilletter, har vi fylt en skattekiste med premier fra våre butikker og samarbeidspartnere som plasseres i en plexiglasskasse på senteret, disse premiene trekkes blandt de som har deltatt på deler av eller hele skattejakten. Kassen blir satt opp i 2 etg v/The Bodyshop

TRYKK PÅ LINKEN FOR Å ÅPNE SKATTEKARTET:

https://www.videoask.com/fviewmyy1

Husk at dere kan parkere gratis hos oss i 3 timer (2-5 etasje p-hus)