Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer

Nye butikker

Gulskogen har åpnet første del av byggeprosjektet og følgende butikker har flyttet inn i nye flotte lokaler ved Cubus:

Life: Tilbyr sine kunder et godt utvalg av økologisk mat, spesialmat, kosttilskudd og forfriskninger, Tempur puter, Scholl sko og naturlig hudpleie. Vi har også forskjellig utvalg av treningsutstyr fra Abilica. Kom innom for en hyggelig prat i vår nye flotte butikk:) 

Telia: Hos Telia finner du et bredt utvalg av mobiltelefoner, bredbånd, abonnement, tjenester og tilleggsutstyr. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne den beste løsningen for deg. Kom innom butikken for spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer.

GlasMagasinet: Åpnet ny butikk på Gulskogen torsdag 11.juni.Christiania Glasmagasin – en moderne, norsk butikkjede med røtter langt tilbake i historien. En stolt hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik og Norgesglasset, i tillegg til å tilby en rekke andre kjente, internasjonale merkevarer som Le Creuset, Georg Jensen, Wedgwood, Moomin Arabia og Rosendahl. Der er også eneste leverandør egen merkevare, Christiania 1739. Velkommen innom butikken for en hyggelig handel!

Trisport-Sport1: Har pusset opp sine lokaler og fått en kjempe flott ny butikk. Tri-Sport er en av Norges få spesialbutikk er innen Triatlon, men har også et bredt utvalg av sykler, tur- og langrennsski og bekledning og fottøy for aktiv fritid. Du finner i bygget på p-plassen. 

Shoeday: Shoeday er et landsdekkende lavpriskonsept på sko. De tilbyr rimelig skomote til hele familien, og hos Shoeday finner du alltid sko til en hver anledning - til beste pris. Shoeday skal gi kundene en god handleopplevelse ved å gi god service, og det skal være effektivt og enkelt å handle her

Kid: Fredag 26.juni åpnet Kid i nye lokaler 1.etasje v/Cubus. Kid har stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet.  Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få til. Vår visjon er å inspirere deg til fornyelse. Vårt ønske er at du skal få det fint!

Partyland: Mandag 13.juli åpnet Partyland på Gulskogen. Partyland selger massevis av partytilbehør. Du vil finne hatter, dekorasjoner, konfetti, helium ballonger, kostymer, masker osv

Synsam: 13.august flyttet Synsam inn i sine splitter nye lokaler i 1.etg v/Cubus.

Høyer:  3. September 2020 åpner Høyer dørene til sin 28. butikk,  i 1.etg her på Gulskogen. Den eksklusive butikken blir en perle, med lyse lokaler og et bredt utvalg av de mest populære merkene i Høyer-kjeden.  Blant disse merkene finner du By Malene Birger, Custommade, Diemme, Iro, Kenzo, NN07 Samsøe, Self Portrait, Sand, m.flere. Høyer er brennende opptatt av å tilby det beste innenfor sitt fagfelt: mote og livsstil. Hos Høyer treffer du mennesker som med stor interesse og kunnskap gir deg veiledning og hjelp. Det du finner hos Høyer er nøye utvalgt av dyktige innkjøpere, som sørger for at butikkene til enhver tid er oppdatert. Vi ønsker alltid å gi våre kunder en helt spesiell WOW-følelse og ønsker deg hjertelig velkommen inn til en hyggelig handleopplevelse!

Vero Moda/Jack & Jones: 1.september flytter Vero Moda og Jack&Jones til nytt lokale i 1.etg
 Fra 1.-3. september får du -25% på alle varer hos begge butikkene.

Teknikkmagasinet: Hos Teknikmagasinet finner du massevis av morsomme dingser og dubbeditter og geniale gaver. Her kombineres et unikt produktsortiment med personlig service på høyt nivå.

Vil du freshe opp mobilen? Har du knust glasset på mobilen? Kjeder du deg? Har du lyst på en ny hobby? Ønsker du at du kunne koble sammen TV’n og datamaskinen uten en eneste kabel? Eller skal du på karneval og trenger et kostyme?

Løsningen på alle disse spørsmålene finner du hos Teknikmagasinet – butikkjeden som ønsker å underholde, overraske og overlevere. Her har de «alt mellom himmel og jord» slik at du får tak i de dingsene du søker og de greiene du ikke visste at du trengte.

Mobiltilbehør, gaming, data, lyd og bilde, gadgets, husholdning, trening, foto, kontor, belysning, radiostyrte dingser, godteri, sport og fritid er noen av de kategoriene det tilbys produkter.

Litt sprøere og litt smartere, rett og slett! Du finner oss i 1.etg V/Lindex!

Ark: 2.oktober flyttet Ark til nytt lokale i 1. etasje

Fredrik & Louisa: 2. oktober åpnet Fredrik & Louisa i super freshe lokaler i 1. etasje.
Fredrik & Louisa tilbyr kvinner og menn luksusprodukter fra skjønnhetsbransjens ledende merkevarer, og har alltid gode kampanjer og priser på bestselgere. Våre ansatte består av makeupartister, hudpleiere og lidenskapelige personer som brenner for skjønnhet og velvære. Hos Fredrik & Louisa skal du alltid bli møtt med et smil og god kundeservice, uansett om du er på jakt etter inspirasjon, en gave til noen du er glad i, nye produkter til deg selv, eller ønsker personlig veiledning og eksperttips. Når du handler produkter hos Fredrik & Louisa er du sikret originale merkevarer fra autoriserte leverandører, og vi garanterer at alle våre produkter er 100% autentiske – med høy kvalitet og sikkert innhold.

Big Bite: 12. oktober åpnet Big Bite i 1 etasje. 
Big Bite tilbyr rask og rimelig mat i farta og er et fastfoodkonsept som har nysmurte subs som hovedprodukt. Subs er ferske baguetter med en myk konsistens og som etter å ha blitt varmet i ovnen får en litt crispy overflate. Du velger selv om du vil ha fint eller grovt brød og selvsagt alt av pålegg. I tillegg har vi flere varianter av wraps og salat.

Følgende butikker åpner i tiden fremover:

15.okt: Meny, Vita, Mester Grønn, Apotek1, Feel

Elkjøp og Baker Hansen kommer også denne høsten, men dato er ikke satt ennå.