Nye butikker

Gulskogen har åpnet første del av byggeprosjektet og følgende butikker har flyttet inn i nye flotte lokaler ved Cubus:

Life: Tilbyr sine kunder et godt utvalg av økologisk mat, spesialmat, kosttilskudd og forfriskninger, Tempur puter, Scholl sko og naturlig hudpleie. Vi har også forskjellig utvalg av treningsutstyr fra Abilica. Kom innom for en hyggelig prat i vår nye flotte butikk:) 

Telia: Hos Telia finner du et bredt utvalg av mobiltelefoner, bredbånd, abonnement, tjenester og tilleggsutstyr. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne den beste løsningen for deg. Kom innom butikken for spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer.

GlasMagasinet: Åpnet ny butikk på Gulskogen torsdag 11.juni.Christiania Glasmagasin – en moderne, norsk butikkjede med røtter langt tilbake i historien. En stolt hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik og Norgesglasset, i tillegg til å tilby en rekke andre kjente, internasjonale merkevarer som Le Creuset, Georg Jensen, Wedgwood, Moomin Arabia og Rosendahl. Der er også eneste leverandør egen merkevare, Christiania 1739. Velkommen innom butikken for en hyggelig handel!

Trisport-Sport1: Har pusset opp sine lokaler og fått en kjempe flott ny butikk. Tri-Sport er en av Norges få spesialbutikk er innen Triatlon, men har også et bredt utvalg av sykler, tur- og langrennsski og bekledning og fottøy for aktiv fritid. Du finner i bygget på p-plassen. 

Shoeday: Shoeday er et landsdekkende lavpriskonsept på sko. De tilbyr rimelig skomote til hele familien, og hos Shoeday finner du alltid sko til en hver anledning - til beste pris. Shoeday skal gi kundene en god handleopplevelse ved å gi god service, og det skal være effektivt og enkelt å handle her

Kid: Fredag 26.juni åpnet Kid i nye lokaler 1.etasje v/Cubus. Kid har stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet.  Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få til. Vår visjon er å inspirere deg til fornyelse. Vårt ønske er at du skal få det fint!

Partyland: Mandag 13.juli åpnet Partyland på Gulskogen. Partyland selger massevis av partytilbehør. Du vil finne hatter, dekorasjoner, konfetti, helium ballonger, kostymer, masker osv

Synsam: 13.august flyttet Synsam inn i sine splitter nye lokaler i 1.etg v/Cubus.

Høyer:  3. September 2020 åpner Høyer dørene til sin 28. butikk,  i 1.etg her på Gulskogen. Den eksklusive butikken blir en perle, med lyse lokaler og et bredt utvalg av de mest populære merkene i Høyer-kjeden.  Blant disse merkene finner du By Malene Birger, Custommade, Diemme, Iro, Kenzo, NN07 Samsøe, Self Portrait, Sand, m.flere. Høyer er brennende opptatt av å tilby det beste innenfor sitt fagfelt: mote og livsstil. Hos Høyer treffer du mennesker som med stor interesse og kunnskap gir deg veiledning og hjelp. Det du finner hos Høyer er nøye utvalgt av dyktige innkjøpere, som sørger for at butikkene til enhver tid er oppdatert. Vi ønsker alltid å gi våre kunder en helt spesiell WOW-følelse og ønsker deg hjertelig velkommen inn til en hyggelig handleopplevelse!