Nå får du kjøpt Fenty i Drammen

Rihanna har hatt suksess med makeup-merket Fenty. Da produktene skulle komme til Norge, falt valget av utsalgssteder på Fredrik & Louisa. Nå får du dem på Gulskogen. 

Når du kommer inn til Fredrik & Louisa på Gulskogen hører du kanskje Rihannas «Love On The Brain» over høyttalerne. Butikken dufter selvtillit, glede og sommer. Og Fenty er endelig i butikk. 

Dette er Rihannas eget merke – og noe hun har lagt mye arbeid i. Blant annet har det vært viktig for henne å skape en inkluderende kolleksjon, hvor du skal kunne finne sminke som passer huden din, uansett hudtone. 

Nysgjerrig på å prøve Fenty? Her er tips og personlige favoritter fra Ragnhild Elnes Syversen, retail manager, makeupartist og butikkmedarbeider. 

Ragnhilds fem favoritter fra Fenty 

1. Pro Filter 

Dette er en pudderfoundation med medium til høy dekkevne, avhengig av hvilken kost/svamp du bruker til påføring. Den har «blurring effect», legger seg fint på huden og holder hele dagen. Pro Filter foundation kommer i mange nyanser. Spør gjerne om hjelp i butikken til å finne dem som passer perfekt på akkurat deg. 

2. Gloss bomb 

Gloss bomb er en lipgloss med og uten skimmer som gir en «plumping effect» på leppene. Denne føles bra, sitter lenge og kommer i fine farger.  

3. Snap Shadows 

Denne lille øyenskyggepaletten kommer med seks farger. Du kan velge mellom 7 forskjellige paletter i butikken. Samme palett fungerer til både hverdag og fest – den har noen farger med skimmer, og noen uten. Paletten er lett å ha med på ferie eller putte i vesken. Øyenskyggene er gode å blende – også for nybegynnere. Jeg vil kalle dette en flott starterpalett – du får ikke gjort noe feil med disse. 

Ragnhild viser frem sine Fenty-favoritter på Gulskogen senter

4. Body Sauce 

Body Sauce fra Fenty er en kroppssminke som gir solkysset hud – omtrent som en 1-dags selvbruner som går av i vask. Den er fin å smøre på armer eller legger hvis du vil ha ekstra glød, for eksempel til fest. Body Sauce er svetteresistent – som de fleste av produktene i kolleksjonen. 

5. Sminkekoster 

Fenty-kostene er helt amazing, mener Ragnhild. De er lette, myke og gode å holde i. Hun anbefaler spesielt blendingskosten til øyenskygge.  

Makeup-artistene hjelper deg med sommergløden 

Lyst til å fornye deg selv og finne sommergløden? Kom inn i butikken – her får du faglig veiledning og inspirasjon. 

 – Det er noen begrensninger her nå på grunn av hensynet til smittevern. Men du kan fortsatt få testet sminken på huden din, og det er noe vi anbefaler. Vi har flere sminkestasjoner i butikken hvor du selv trygt kan påføre sminke under veiledning fra oss. De fleste som jobber i butikken er makeup-artister. Til tross for at vi ikke kan legge sminke på deg akkurat nå, kan vi hjelpe deg å velge riktig makeup, smiler Ragnhild.