Mulberry til Gulskogen

Enda et luksusmerke har funnet veien til Høyer

– Dette er jo den perfekte gaven til kona på bryllupsdagen, sier Siv Kopstad, og holder opp en klassisk sort veske i skinn. Hun er en av de to eierne av Høyer på Gulskogen. Sammen med Heidi Wilhelmsen sørger Siv for å forsyne drammenserne med kvalitetsmerkevarer – nå også luksusmerket Mulberry. 

 

En investering du nyter godt av livet ut 

Produkter fra britiske Mulberry er verdigjenstander du har livet ut, og som passer like godt til alle aldersgrupper.   

– Vi har hatt god respons fra kunder på de luksusmerkene vi har valgt å ta inn i butikken, sier Siv. For damer har vi blant annet IRO og self-portrait, og for menn fører vi Kenzo og C.P. Company. Mulberry er et velkomment tilskudd, og et løft for butikken. 

Nåløyet er trangt for å få lov til å selge Mulberry. Luksusmerket er opptatt av at deres produkter kun skal være tilgjengelige i butikker med et tydelig high end-preg.  

– Vi er stolte over å ha oppfylt de strenge kravene for å bli forhandler, smiler Siv.  

Ansatt Siv og Mulberry-veske på Gulskogen senter

Tidløse favoritter 

Hva er dine egne Mulberry-favoritter? 
– Jeg må nok velge Lily veske med detaljer i gull. Men også den lille sorte Small Darley Satchel er høyt på listen over personlige favoritter. 

Hvilke vesker blir solgt først? Er det slik at de sorte forsvinner raskest ut av butikken? 
– Førstegangskjøpere av Mulberry velger gjerne en sort eller brun veske. For dem som kjøper veske nummer to, kan det være aktuelt med en farge, forklarer Siv og viser frem en nydelig Bayswater Tote i aprikos.  

Mulberry er tatt inn hos Høyer på Gulskogen i et svært begrenset opplag. For å sikre deg en av de eksklusive varene bør du derfor avlegge et besøk hos Høyer snart.