4 mobiltips til skolestart

Her er fire mobiltips til skolestart fra ICE Gulskogen

Mange foreldre bruker skolestart som en inngang til barnets første mobiltelefon. Her er noen tips til en god digital start på skoleåret. 
Hvordan sørger man for å gi barna en god skolestart? Her er det mange veier til mål, og vi skal uttale oss om det vi kan best: gode mobilopplevelser. I våre ice-butikker finner du et bredt utvalg av mobilutstyr for din ferske elev!

Slik velger du den første mobilen
Barnas første mobiltelefon er nok den man grubler mest over. Er det for tidlig å kjøpe nå? Hva med resten av klassen, har de også mobiltelefon? Hvilken type? Det er jo så mange der ute! 

Her er noen tips vi håper kan hjelpe deg i vurderingsfasen.

Samsung Galaxy A12 
1990,-
samsung
 

Denne prisgunstige mobiltelefonen fra Samsung er et godt alternativ for barnets første mobiltelefon. Den store skjermen har god oppløsning, noe som kommer godt med når barnet bruker 48 megapiksel-kameraet og 32GB-minnet for å forevige store, små og rare øyeblikk. I tillegg har den et batteri som tåler å være på farta når barna raser rundt i skolegården eller er på andre eventyr.

iPhone SE
5490,-
iphone
 
En nett og liten, men kraftfull mobiltelefon med solid batterikapasitet. Selv om mobilen er kompakt, er skjermen på 4,7 tommer. Ingen problem for minstemann å gjøre unna sine Minecraft-kunster på denne! Med iPhone SE får du også samme chip som iPhone 11, men til en vesentlig lavere pris. Samme «hjerne», men billigere!


«Mamma! Den knuste!»
Første skoledag er over, men minstemann ser skyldig ut. En smadret telefon holdes opp foran deg, og du ser allerede for deg regningen på mobilreparasjonen. Her er noen tips som sørger for mykere møter med asfalten.

Skjermbeskyttelse fra Key
Fra 299,-

skjerm
 
Unngå potensielt tusenvis av kroner tapt ved at skjermbeskyttelsen tar støyten. Uhell med mobilen skjer, både for store og små. For å sørge for at barna fortsatt kan leke og ha det gøy, og samtidig ha mobilen på seg, kan det være lurt å «polstre opp». Skjermbeskyttelse gjør at du ikke er like eksponert for riper og kosmetiske skader. Gi mobilen kjærlighet, og den gir deg tid tilbake!

Nudient-deksel
Fra 299,- 
deksel
 
Slå to fluer i en smekk med deksel: La barnet personliggjøre mobilen med favorittfargen, samtidig som dere sørger for en mer robust mobil som tåler en støyt eller ti. Nudient-dekslene er svært tynne, så størrelsen vil ikke øke nevneverdig. I tillegg er innersiden skånsom slik at man unngår riper på baksiden av mobilen. Dekselet gir også et bedre grep for mindre hender. 


Mobildata tilpasset barnas bruk
Da har du et par tips til mobiltelefonen, men hva med abonnementet? Alle Minecraft-videoene barna ser på YouTube hjemme, ser de nå plutselig på mobiltelefonen ute på farta. Kanskje de også vil innom Netflix og Disney+ etter en lekepause. Slikt kan fort spise opp datamengden. Våre abonnement er tilpasset barn og unge, og de kan du lese mer om her. Du kan også få god veiledning om du tar turen innom din nærmeste ice-butikk. Der får du også ta og føle på mobil- og tilbehørstipsene våre. 

Husk også at som mobil- eller mobilt bredbåndkunde hos ice får du alltid 10 % på alt tilbehør til ordinær pris i våre butikker. 

Lykke til med skolestart!

Utvalget kan variere fra butikk til butikk.