Kjaere nabo

Informasjon om byggearbeider

19.januar - 2021

INFORMASJON OM TILRETTELEGGING FOR NYTT KJØREMØNSTER INN OG UT TIL SENTERET
Vi er nå godt igang med å grave og tilrettelegge for nytt kjøremønster her på Gulskogen. Inn og utkjøringen til torget er stengt og alle kunder må nå kjøre inn i p.huset for å parkere frem til vi på nytt åpner for parkering på "torget". Da vil ut og innkjøringen til "torget" gå via p-huset.

Fra mandag 1.februar legges utkjøringen fra senteret (p-huset) rundt på basksiden av senteret og ut i Prof. Smiths Alle, slik at vi kan utbedre veien inn til p-hus og asfaltere etc. i Guldlisten. 
Det midlertidige kjøremønsteret vil bli skiltet, og dette vil være kjøremønsteret frem til uke 6. 
Parkeringsplassen utenfor Sport1/Tri-Sport (rett ovenfor KIWI) er åpen som vanlig for kunder med 1 time gratis parkering. Det vil også være mulighet til å parkere på den lille p-plassen mellom p-hus og Tri-sport (ved å kjøre gjennom 1 etg. p-hus)

Vi tilrettelegger også for HC og Taxi når alt er ferdig - dette kommer vi tilbake til med mer informasjon. 
Inntil videre er det HC parkering på parkeringsplassen utenfor Sport1/Tri-sport, samt inne i p-huset. Vi tilrettelegger også for en HC parkering ved inngangen i Prof. Smiths Alle.

I tillegg til at dette skal forbedre trafikkflyten – er dette også starten på etableringen av det nye torget som skal være ferdig om to år, dette håper vi blir en fin møteplass for både våre kunder og naboene her på Gulskogen. 

Elisabeth Lohk
Senterleder

 

10.September - 2020

Etter snart to år med bygging og utbedringer her på Gulskogen senter, nærmer det seg slutten for Betonmast sine byggearbeider på Gulskogen senter. Vi går nå inn en tid hvor byggeplassen skal kobles sammen med senteret som er i full drift. I den anledninger må det arbeides i helgene fremover.

Førstkommende lørdag 12. september skal skjermingsveggen i 2. etg på senteret rives  for å kunne åpne opp ned til 1. etg. Arbeide vil begynne lørdag kveld og pågå frem til mandag morgen. Selve rivningen vil foregå innendørs, men alt av avfall skal transporteres ut og legges i kontainere. Dette vil foregå mellom senteret og P-huset ut mot jernbanene. Det vil derfor fra lørdag kveld til mandag morgen kunne oppleves støy i forbindelse med dette.

De neste ukene er det innspurten på byggeprosjektet. Betonmast ferdigstiller sine arbeider samtidig som de nye butikkene bygger opp sine butikker og fyller opp med varer, samt at vi ferdigstiller arbeidet i p.huset. Det vil derfor frem til den 15.10 være stor aktivitet i området både i ukedagene, men også i helgene. Som følge av den høye aktiviteten vil det også kunne medføre mer støy.

Vi beklager ulempen dette måtte ha for dere, men håper dere gleder dere til nyåpning av Gulskogen senter.

Med vennlig hilsen

Per Kristian Hegg
Prosjektleder Betonmast

&

Elisabeth Lohk
Senterleder

 
21.august - 2020

Vi går mot slutten av en lang periode med bygginger og endringer på Gulskogen både inne og ute.  Til orientering går vi nå inn i sluttfasen av prosjektet hvor vi har lagt nytt gulv og bygd om 12000 m2 i deler av 1. etg.

Vi har bygd om ute på uteplassen hvor det nå har blitt større område med grønt og areal for å kunne sitte ned eller hygge seg ute – i tillegg til at vi har etablert flere sykkelparkeringer.

Butikker har allerede startet innflytting i de første delen som stod ferdig 1. juni.  Her har Telia, Shoeday, KID, Life, Partyland og Christiania Glasmagasin åpnet fine butikker og venter på at sine butikknaboer skal komme på plass.

I løpet av august og september vil Follestad, Høyer og Jack & Jones – Vero Modo åpne – detaljer om åpningsdatoer vil bli lagt ut i våre kanaler.

01.10.2020 åpner vi inn til siste del av senteret og resterende butikker vil etablere seg og åpne – hvorav alle skal være ferdig til 15.10.2020.  Elkjøp’s åpningsdag vil vi komme tilbake til, da denne vil kunne bli etter 15.10.2020.

Arbeidet i p.huset går også mot slutten og skal stå ferdig 1.10.2020 etter planen. Alle andre arbeider i senteret vil også bli avsluttet i oktober.

Vi gleder oss til å stå ferdig etter en lang og krevende periode for både våre kunder, ansatte og ikke minst våre naboer som har vært utrolig samarbeidsvillig og tålmodige.  Innspurten vil kreve litt ekstra av oss alle hvor det kan bli dager med arbeid som kan gi ekstra støy eller være litt lite kundevennlig – noe vi beklager, men som er vanskelig å unngå.

 

En av disse dagene er mandag 24. august – hvor vi er nødt til å stenge p.huset for å gjøre ferdig rampene. Her vil vi legge opp til vakter og god informasjon inne på området for å avhjelpe alle med parkering.  Vi oppfordrer til rask og effektiv handel – og ikke minst oppfordrer vil til å gå eller sykle til senteret for de som har anledning til dette denne dagen.  Da kommer dette til  å gå fint.

 

Takk for samarbeidet så langt kjære naboer, ansatte og ikke minst våre kunder.
Mvh
Elisabeth Lohk
Senterleder

 
20.Februar - 2020

Gulskogen’s prosjekter går iht til planen og vi har en liten statusoppdatering til dere.

Riving og pelearbeidene av gamle Elkjøp lokalet (bygget nærmest togstasjonen) blir ferdig i løpet av neste uke.  Pelingen ferdigstilles mandag 24.02.20.
Maskinene vil forlate Gulskogen senest 25.02.20. Selve rivingen av bygget skal være ferdig senest 26.02.20.  Oppstart av nytt bygg vil starte og skal stå ferdig med råbygg i slutten av mai.

Videre er vi glade for å fortelle at vi nå skal oppgradere P-hus`s  1.etg. sånn at dekke der blir utbedret.  Dette arbeidet starter vi med i begynnelsen av mars og vil være ferdig i begynnelsen av juli.   

 
1.februar - 2020:
 
Tirsdag 4. februar starter oppbyggingen av bygget som er revet. (tidligere lokale for Elkjøp). Da starter BETONMAST med pelearbeider her på plassen.
Disse arbeidene vil gi støy for alle både oss inne på senteret men også ute og da for våre naboer.  
Arbeidstiden blir fra 08.00 til kl. 16.00 , 5 dager pr. uke. Dette arbeidet vil holde på i hele februar 2020.
Arbeidet må gjøres og det kan ikke gjøres på nattestid.  
 
Det er satt ut rystelsesmålere slik at vi har kontroll på at bevegelsene i grunnen vil holde seg innenfor lovlig nivå.
Dette vil kreve tålmodighet fra oss alle og det vil sikkert bli noen dager hvor vi synes det er slitsomt - men jeg håper vi kommer gjennom på en god måte.  

 
Senterleder
Elisabeth Lohk