JULEGAVETIPS FRA KASHMINA

Kashmina popupshop frem til jul

KASHMINA - NORSK DESIGN I 100% REN KASHMIR

 Kashmina er et norsk brand som designer plagg i 100% kashmirull. Våre designs er moderne med snev av skandinavisk minimalisme - med hovedvekt på kvalitet, fine linjer og høy komfort. Våre plagg skal gi deg følelsen av luksus og fantastiske materialer. 
 
Våre plagg er laget i 100% ren kashmirull fra Indre Mongolia. Kashmirull er et naturfiber fra kashmirgeita og er blant verdens meste eksklusive naturmaterialer.
 
PLAGG AV KASHMIRULL ER UNIKE OG EKSKLUSIVE PRODUKTER
 
Ekte kashmirull er de fine underhårene i pelsen til kashmirgeita (Capra hircus), et dyr som lever i fjellområdene i Kashmir mellom Kina, India og Pakistan. På grunn av de kalde vintrene i fjellene har kashmirgeita utviklet underpels av særdeles tynne hårfibre, som virker isolerende og holder dyret varmt selv under svært lave temperaturer. Dette er den fineste ull vi vet om og er årsaken til at kashmirull er et særdeles ettertraktet produkt. 
 
Egenskaper som kjennetegner produkter av 100 % kashmirull er at de er særdeles varmende og isolerende når det er kjølig, mens de om sommeren tilpasser seg kroppens temperatur