Toppbanner-Rituals-Julekalender-1920x580

Endelig er de her - årets julekalendere!

Jeg har tatt en titt i noen av favoritt merkene sine julekalendere og her er det så mye gøy! Butikkene på senteret har et godt utvalg av ulike julekalendere og her er det virkelig noe for enhver smak!

 

Lakrids by Bulow

24 dager med deilig Lakrids! Bak hver luke i denne kalenderen finner du ulike godbiter. Perfekt mengde og mange spennende smaker! Kalenderen inneholder blant annet nyhetene kokos og ananas - disse får man tips om å nyte sammen og det var så godt! Smaken av disse tar meg med på en liten tur til varmere strøk - elsker! En annen godbit man får smake i kalenderen er min all time favoritt «Snowball». Denne er crispy med hint av salt og pepper, virkelig en favoritt! Bak en annen luke finner du smaken Ægg -twisted banana. Med andre ord får du en variert og smakfull kalender!

Julekalender Lakrids by Bulow

Pris 495,-

 

Rituals 

I denne søte julebyen finner du 24 deilige produkter. Finn juleroen med deilige dufter, såper og kremer. Dette er en favoritt hos mange! Jeg synes at kalenderen er så fin, med lys og små søte hus er denne dekorativ og fin som julepynt hjemme. I kalenderen finner du blant annet små varianter av de populære duftlysene. Disse er perfekt å ha på badet eller i stuen for litt ekstra luksus. Det jeg liker veldig godt med denne kalenderen er at du får muligheten til å prøve ulike produkter og finne dine favoritter før du kjøper større størrelser. Bak en annen luke var Rituals sin «Sport shower gel», denne er super deilig etter trening og lukter så godt! Bak en annen luke finner du en soap bar i duften «Holy Lotus & Organic White Tea» såpebarer er deilig å ha på badet men også perfekte til å f.eks vaske sminkekostene sine med. Velduftende sminkekoster vil vi vel alle ha? Så digg!

Julekalender Rituals

Pris 980,-

 

The Body Shop 

Årets julekalender fra Body Shop kommer i tre ulike størrelser. Big, Ultimate og Orginal. Jeg tok en titt på «Big» og her er det så mye fint! Selve kalenderen fikk meg i sikkelig julestemning og er i en fin rødfarge dekorert med snøkrystaller og juletre. I kalenderen får du en overraskelse hver dag frem til julaften! Kalenderen består av både store og små overraskelser som er perfekte til litt «home spa og me time». Bak den ene luken finner man en deilig sheetmask som fukter og gir pleie til sliten vinterhud - perfekt å kose seg med i julestria. På sidene av de små «boksene» i kalenderen står det hyggelige ting du kan gjøre for andre - så fin detalj. Bak en annen luke ligger Fresh Plumping Mask i duften British Rose - denne lukter fantastisk og er kjekk å ha i den tørre vinterluften! Jeg måtte ta en titt bak en luke til og fant da Coconut Bath Bubble - deilig duft av kokos du kan kose deg med i badekaret. What´s not to like? Noe jeg elsker med denne kalenderen er at det er produkter som er til at du skal ta vare på deg selv men de kommer med en oppfordring til å gjøre fine ting for andre - og om at man skal være snill hver dag, hele dagen. 

Julekalender The Body Shop

Pris 1498,-

 

Pukka Te

Pukka sin julekalender har 24 ulike teer. Dersom du er like glad i te som meg så kommer du til å elske denne julekalenderen! Her får du smake på på et stort utvalg av Pukka sine teer. En god kombinasjon av favoritter du allerede har og muligheten til å finne nye favoritter. Nyt en kopp te på morgenen eller kvelden i en ellers travel juletid! Mine favoritter i denne kalenderen er «Feel New» og «Three Fennel». Denne kalenderen kan virkelig anbefales!

Pukka julekalender

Pris: 199,-

 

Lindt

Hvem elsker ikke Sjokolade? Og da Lindt sjokolade? Jeg falt pladask for Lindt sin Goldstucke kalender. Denne er så fin og dekorativ! Bak lukene i denne kalenderen finner du deilig sjokolade i ulike former, smaker og fasonger - nam! Alt i fra figurer til de populære kulene fylt med deilig fyll! Bak den ene luken finner du en liten kule med nougatkrem, så god! Så finner man selvsagt de populære Lindor kulene og en søt og smakfull sjokoladefigur samt mye, mye mer! Denne faller garantert i smak hos de fleste og er en perfekt gave til noen du er glad i!

Julekalender Lindt

Pris: 199,-

 

Skrevet av Hannah Aamodt