ToppbannerMeMyCusine1920x5803

Nå får du Juicy Couture hos Me & My Cousin

– Juicy Couture-klærne fyker ut av butikken nå, sier butikksjef Annelin Ingvaldsen. De ikoniske dressene har fått et skikkelig comeback.

– Kvinner i alle aldre kjøper disse, sier Ingvaldsen. Men de går fort unna, så hvis du planlegger å kjøpe en av disse bør du gjøre det nå. 

Juicy Couture Me & My Cousin

Mange voksne kvinner husker nok Juicy Couture fra tidlig på 2000-tallet.

– De har vært ute av motebildet noen år, men jeg husker iallfall godt Paris Hilton med denne dressen i rosa. Det var jo så fresht – og det er det fortsatt, sier butikkmedarbeider Christiane Thorne.  

 

Fin passform

Me & My Cousin har tatt inn bukser og overdeler i velur og frotté, i tillegg til nattøy og kimonoer. Velurdressene er bestselgeren. De kommer i svart, brunt, rødt, rosa, grønt og blått.

Buksen er en tracksuit med rette ben, medium høyt liv og snøring i livet. Jakken er figurnær, og har glidelås med logo.  

– Buksen er litt stor i størrelsen, mens jakken er litt liten i størrelsen, tipser Ingvaldsen.

 

Kjøp julegavene nå

Juicy Couture kombinerer komfort og stil, og er svært anvendelige. Dette er ikke joggebuksene du bare kan ligge på sofaen med. Bruk dem på skole, jobb og bytur – enten hele settet eller bare buksen.

– Det er mange som har Juicy Couture på ønskelisten til jul i år. Vi har så absolutt begynt å selge julegaver, men de forsvinner fort fra lageret, forteller den smilende butikksjefen som allerede har måttet bestille påfyll.