Tilbake

HØYER ÅPNER PÅ GULSKOGEN

Hyer gulskogen 1920x580

Høyer åpner på Gulskogen

Høyer åpner på Gulskogen

3. September 2020 åpnet Høyer dørene til sin 28. butikk, på Gulskogen.

Den eksklusive butikken blir en perle, med lyse lokaler og et bredt utvalg av de mest populære merkene i Høyer-kjeden. Blant disse merkene finner du By Malene Birger, Custommade, Diemme, Iro, Kenzo, NN07 Samsøe, Self Portrait, Sand, m.flere. Høyer er brennende opptatt av å tilby det beste innenfor sitt fagfelt: mote og livsstil. Hos Høyer treffer du mennesker som med stor interesse og kunnskap gir deg veiledning og hjelp. Det du finner hos Høyer er nøye utvalgt av dyktige innkjøpere, som sørger for at butikkene til enhver tid er oppdatert. Vi ønsker alltid å gi våre kunder en helt spesiell WOW-følelse og ønsker deg hjertelig velkommen inn til en hyggelig handleopplevelse!

Det vil bli 15% avslag på hele butikken på åpningsdagen, utlodning av premier fra butikken, i tillegg til enkel servering. Besøk butikken fra torsdag 3.9 kl. 10 for å benytte deg av åpningstilbudet.

 

Høyer er et norsk butikkonsept som fører kjente merkevarer til dame og herre. Per i dag finnes det 27 fysiske butikker, i tillegg til nettbutikken hoyer.no. Høyer er dermed ledende i det norske markedet innen high-end segmentet. Høyer jobber kontinuerlig med konsept og vareutvalg, og skal være den ledende high end-merkevarekjeden i Norge, i sterk allianse med de største merkevareleverandørene.