Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Tilbake
Gulskogenskatten_Description-slider_1920x580px_360kb_K1

Jakten på Gulskogenskatten

Velkommen til en morsom og spennende rebusjakt i området rundt Gulskogen Senter og Gulskogen gård! Aktiviteten passer for barn 4-10 år, ifølge med voksne. 

 

Her er linken til spillet: https://sommerskatten.typeform.com/to/V0zcIDsN

 

Ved å bruke et digitalt skattekart og løse oppgaver underveis,tas barn og voksne med på en spennende runde i nærmiljøet. Skattejakten tar 1-2 timer å gjennomføre.

 

Alle barna som deltar får en gratis is hos McDonalds ved gjennomført skattejakt og det er en heldig person eller gruppe som kan vinne den store skattelisten verdi kr 10 000,-

Skattekisten er fylt med premier fra våre butikker og samarbeidspartnere. Du finner den utenfor The Bodyshop i 2.etg i hele Juli.

 

Vi trekker vinner av den store skattekisten i august og vinneren blir kontaktet.  (En voksen administrerer pr barn/gruppe som deltar på slutten av spillet)
Aktiviteten kan gjennomføres akkurat når man vil gjennom hele juli. (mellom kl 09-21.00) Skattejakten er en perfekt familieaktivitet som både aktiviserer barnas kropp og hjerne.
Arrangementet vil være koronavennlig og foregå utendørs.

 

Husk at du kan parkere gratis i 3 timer i P-husets 2.-5. etasje.

 

Skattejakten er gratis for alle, men vi oppfordrer alle som deltar til å støtte opp om prosjektet "Blått hjerte" - ved å VIPPSE til 665176