Elisabeth_next level_1920x580

Etter to år med ombygging står Gulskogen endelig ferdig

15. oktober åpner hele første etasje dørene, der over 20 butikker nå har flyttet inn i nye lokaler.

Vi er veldig glade for at vi nå er ferdig med en lang byggeperiode. Det har vært en lang periode som har krevd mye av mange, så nå er vi utrolig stolte og glade for å kunne ønske velkommen til nye Gulskogen.

På grunn av korona og gjeldende smitteregler, vil det derimot ikke bli noen stor åpningsfest. Selvfølgelig har vi lyst til å feire, men enda viktigere er det å legge til rette for en trygg og hyggelig handel for alle våre kunder, og ikke minst ivareta arbeidsplassen for alle som jobber her. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre om at til tross for både byggearbeider og korona, har butikkansatte klart å sørge for en god handleopplevelse, og det ønsker vi å fortsette med.

I Gulskogen Club Appen vil du som medlem finne tilbud som varer en hel mnd, delt over to perioder. Følg gjerne med om du ønsker et tilbud fra våre butikker når du besøker oss neste gang. Last gjerne ned vår Gulskogen Club App, om du ikke allerede har gjort det.

Vi vil takke kunder, leietakere, ansatte, naboene våre og ikke minst også vår entreprenør Betonmast for at vi har klart å gjennomføre alle arbeider – både ute og inne – på en så god måte, og med de endringene og forstyrrelsene det har medført. Alle har vært positive og samarbeidsvillige hele veien, selv om det også har vært tøffe dager.

Nå ser vi frem til å ønske deg velkommen til nye Gulskogen og en god handel.

Ta vare på hverandre og husk 1.meter avstand.

Med vennlig hilsen

Elisabeth Lohk

Senterleder Gulskogen