Tilbake
En verden av merker

Kle deg opp til merkedager i mai!

Kle deg opp til merkedager

Nå går vi inn i en tid full av feiring og moro. Derfor kan det være greit å vite at Gulskogen har merkene som bidrar til å gjøre mai til en eneste stor fest!

Når du trer inn på Gulskogen, ligger verden for dine føtter. For i butikkene her på senteret, finner du alle merker du kan drømme om. Mulberry. Tiger of Sweden. Bruns Bazaar. Marc Jacobs. Holzweiler. Polo. Eller hvilke det nå er det som får deg til å føle deg litt ekstra fin. 

Akkurat nå er det forresten ikke bare tillatt å drømme, men også kjøpe. For er det én måned det er lov å stashe seg skikkelig opp, så er det mai. Fremover står festdagene omtrent i kø. Ta for eksempel 17. mai. Klart du skal pynte deg på nasjonaldagen! Hva med å stikke innom Melina og plukke med noe lekkert fra Miss June eller Marta du Chateau? Eller hvis du skal i konfirmasjon, da gjelder det også å kle seg fint og standsmessig. Kanskje noe fra Candle Art gjør susen? Et plagg fra Scotch & Soda eller Muubs? Og til deg som skal i bryllup. Det er klart du skal få lov til å skinne litt ekstra ... så lenge du ikke blir vakrere enn bruden! Du finner det du trenger hos Me & My Cousin, for eksempel noe snasent fra By Timo eller Maria Black. Og så har du skole- og jobbavslutninger. Legger du turen innom Høyer Herre, Volt eller Follestad, og plukker med deg noe stilig fra Boss, Barbour, Oscar Jacobson eller Jean Paul, da vil folk tenke at «heisann, her kommer en som har tenkt å ta sommerferie med stil!» 

Også hjemmet ditt fortjener en aldri så liten upgrade nå i mai. Er det festmåned, så er det festmåned! Om du skal ha gjester eller bare vil gjøre det litt hyggeligere for deg og familien, så finner du alt du trenger her på senteret. For også når det kommer til pynt og interiør, har vi både merker med internasjonal schwung og massevis av fint fra norske kvalitetsleverandører. 

Det er selvsagt også lov til å svinge innom butikker som Normal, selv i en måned med unormalt mange festdager. For på Gulskogen finner du nemlig noe fint og festlig over alt.

Da gjenstår det bare å si «kom mai, du skjønne milde». Og ikke minst: Velkommen til Gulskogen!