Tilbake

Smittevern på Gulskogen

hold avstand 1920x580 munnbind web

SMITTEVERN PÅ GULSKOGEN

Kjære kunder,

Tiden vi nå går igjennom er svært tøff for mange. Helsen og sikkerheten til vår kunder og ansatte er viktig for oss på Gulskogen, og vi er opptatt av å ta best mulig vare på alle som jobber og handler på vårt kjøpesenter.

Det er svært viktig for oss å følge lokale og nasjonale helsemyndighetenes råd, og her trenger vi din hjelp.

Fra kl.18.00, onsdag 4/11, vil det etter krav fra Drammen kommune være pliktet å bruke munnbind på bl.a butikker og kjøpesenter hvis man ikke kan opprettholde 1 meters avstand. Vi ber derfor alle om å være med på dugnaden, og ber deg bruke munnbind når du besøker oss.

Vi minner også om:
️ Hold minst 1 meter avstand
️ Hold god håndhygiene
️ Hold deg hjemme om du er syk

Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt:

•  Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)

•  Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)

•  Sørget for å ha et tilstrekkelig lager med smittevernutstyr, i tilfelle smitte (hansker, maske, antibac osv.)

•  Sikkerhetsvakter som alltid har tilgang til smittevernutstyr som hansker,masker og antibac , slik at de raskt kan bistå dersom det er en person med virussymptomer som    etterspør hjelp

•  Etablert beredskapsrom, som står klart om nødvendig

 

 Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet som dere viser.