Tilbake

Informasjon vedr Covid-19

Kjære kunder,

Tiden vi nå går igjennom er svært tøff for mange. Helsen og sikkerheten til vår kunder og ansatte er viktig for oss på Gulskogen, og vi er opptatt av å ta best mulig vare på alle som jobber og handler på vårt kjøpesenter.

 

ÅPNINGSTIDER:
Senterets åpningstider er som normalt. Ved besøk kan du oppleve at butikker holder stengt, eller åpner og stenger, i utakt med kjøpesenterets åpningstider som en følge av den vanskelige situasjonen vi befinner oss i. Vi bestreber til enhver tid å ha oppdaterte åpningstider på våre butikker, her på gulskogen.no. Men vi ber samtidig om deres forståelse for at det kan være enklte avvik, grunnet situasjonen.

Denne nettsiden vil bli oppdatert kontinuerlig for å gi deg informasjon om åpningstider og annen nyttig informasjon. I tillegg vil vi også dele informasjon via våre Facebook-sider, så vi holder kontakten digitalt.

I denne utfordrende tiden oppfordrer vi deg til å gjøre det som er nødvendig for å ta vare på helsen til deg og dine kjære, ved å følge rådene fra lokale helsemyndigheter. Vi ønsker å minne alle om å holde minst én meters avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret vårt. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt:

•                    Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)

•                    Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)

•                    Sørget for å ha et tilstrekkelig lager med smittevernutstyr, i tilfelle smitte (hansker, maske, antibac osv.)

•                    Sikkerhetsvakter som alltid har tilgang til smittevernutstyr som hansker,masker og antibac , slik at de raskt kan bistå dersom det er en person med virussymptomer som    etterspør hjelp

•                    Etablert beredskapsrom, som står klart om nødvendig

 

 Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet som dere viser.

Dette skjer

Slik bevarer du sommergløden

FORTELL MEG MER!

Ta vare på uteplantene dine

FORTELL MEG MER!