Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Mote

VERO MODA/Jack & Jones

VERO MODA

OM OSS

VERO MODA ønsker å være «top of mind» for motebevisste jenter.

VERO MODAs hovedformål er å overføre trendene fra catwalk til butikk med gode priser.

Leken og ung mote blandes med det elegante og sofistikerte, for å gjenspeile VERO MODA-kvinnens humør.

Hos VERO MODA finner kunden de rette klærne til riktig pris og muligheten til å følge moten på sine egne premisser.

Hos VERO MODA lever vi for mote og trender. Våre oppdaterte, internasjonale kolleksjoner tilbyr plagg du ikke kan leve uten, i tillegg til nødvendige basisplagg. Vi har kunden i fokus og vi yter vårt beste for å gi deg en god service og opplevelse.

VERO MODA består av flere brands/linjer i butikk: VERO MODA, NOISY MAY , ONLY og PIECES, alle tilfører en ny dimensjon til merket, og sikrer at hver kundes behov blir tilfredsstilt.

HISTORIE

VERO MODA ble lansert i 1987 for å oppfylle behovet for trendy klær i god kvalitet til overkommelige priser, og er i dag et av Europas største klesmerker for unge kvinner. Troels Holch Povlsens idé gjorde VERO MODA til ett av de første merkene som ble lansert innen Bestseller-familien.

Gjennom årene har toppmodeller som Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss, Gisele Bündchen, Alexa Chung og Poppy Delevigne vært VERO MODAs ansikter. De har bidratt sterkt til å etablere VERO MODA som en del av moteverdenen.

Jack & Jones

JACK & JONES er en av Europas ledende produsenter av herreklær med over tusen butikk er i 38 land.

Jeans anses fortsatt som selve ryggraden i JACK & JONES’ virksomhet. Vi har et jevnt høyt nivå av ekspertise når det gjelder produksjon, kvalitet og design av jeans, men JACK & JONES blir i dag definert og representert av fem unike merker: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES og JACK & JONES TECH.

Merkene utformes av uavhengige designerteam, hver og et med sine egne ideer, konsepter og designer. Alle tilbyr de et bredt utvalg av klær, tilbehør og fottøy til enhver mann og enhver anledning.

Vi gleder oss til å se deg på Jack & Jones Gulskogen!

vero-moda-667

VERO MODA/Jack & Jones

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Frost
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!