Mote

Lindex

Lindex er en av Europas ledende motekjeder, med rundt 460 butikker i 18 land og salg på nett. Lindex tilbyr inspirerende og prisgunstig mote til den moteinteresserte og bevisste kvinnen.

Sortimentet inneholder flere ulike konsepter innen damemote, baby- og barnemote, undertøy og kosmetikk.

Lindex bærekraftløfte er å utgjøre en forskjell for fremtidige generasjoner ved å styrke kvinner, respektere planeten og sikre menneskerettighetene.

 

Dameklær

Vi ønsker å tilby selvsikker skandinavisk design som inspirerer og får kundene til å føle seg på sitt beste. Vi feirer kvinner i alle former og størrelser, og designet er definert av moderne femininitet, enkelhet og eleganse.

Med dameklærne våre kan vi hjelpe kundene med å skape en garderobe med plagg som hun virkelig elsker, tar godt vare på og bruker ofte.

 

Barneklær

Hos Lindex tror vi at det er viktig å la barn være barn, og dette tar vi med i utformingen av barneklærne våre.  For oss handler det om å alltid se på verden med lekne, nysgjerrige og kreative øyne.

Det handler om frihet til å uttrykke seg på den måten som føles riktig for hver enkelt, og å være seg selv, uansett hva.

 

Undertøy

Med vår kulturarv og lange erfaring er vi eksperter på undertøy, med god kunnskap om kvinnens kropp og passform.

Undertøyutvalget vårt er skapt for å hjelpe alle kunder med å finne sin perfekte passform.

 

På vår nettside kan du alltid oppdatere deg om våre siste nyheter. Du kan bestille fra nettbutikken og både hente og returnere pakken din helt kostnadsfritt i butikken vår. Besøk oss på : https://www.lindex.com/no

lindex-588

Lindex

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

KAPPAHL
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!