Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Mote

Lindex

Lindex er en av Europas ledende motekjeder, med rundt 460 butikker i 18 land og salg på nett. Lindex tilbyr inspirerende og prisgunstig mote til den moteinteresserte og bevisste kvinnen.

Sortimentet inneholder flere ulike konsepter innen damemote, baby- og barnemote, undertøy og kosmetikk.

Lindex bærekraftløfte er å utgjøre en forskjell for fremtidige generasjoner ved å styrke kvinner, respektere planeten og sikre menneskerettighetene.

 

Dameklær

Vi ønsker å tilby selvsikker skandinavisk design som inspirerer og får kundene til å føle seg på sitt beste. Vi feirer kvinner i alle former og størrelser, og designet er definert av moderne femininitet, enkelhet og eleganse.

Med dameklærne våre kan vi hjelpe kundene med å skape en garderobe med plagg som hun virkelig elsker, tar godt vare på og bruker ofte.

 

Barneklær

Hos Lindex tror vi at det er viktig å la barn være barn, og dette tar vi med i utformingen av barneklærne våre.  For oss handler det om å alltid se på verden med lekne, nysgjerrige og kreative øyne.

Det handler om frihet til å uttrykke seg på den måten som føles riktig for hver enkelt, og å være seg selv, uansett hva.

 

Undertøy

Med vår kulturarv og lange erfaring er vi eksperter på undertøy, med god kunnskap om kvinnens kropp og passform.

Undertøyutvalget vårt er skapt for å hjelpe alle kunder med å finne sin perfekte passform.

 

På vår nettside kan du alltid oppdatere deg om våre siste nyheter. Du kan bestille fra nettbutikken og både hente og returnere pakken din helt kostnadsfritt i butikken vår. Besøk oss på : https://www.lindex.com/no

lindex-588

Lindex

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

KAPPAHL
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!