Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Hjem og interør

Home & Cottage

Tenk deg en kombinasjon av de hyggeligste ”interiørboutiquene” du kjenner, og i tillegg et sted med et utsøkt utvalg møbler i en casual stil. Legg til et nydelig sortiment av boligtekstil og tepper, og plassèr alt i en stor romslig, men allikevel en frodig og hyggelig butikk. Et sted å gå på oppdagelsesferd. Dette er Home & Cottage.

På godt norsk kaller vi stilen vår for ”a casual way of living”. Med det mener vi at stilen vår gir gode assosiasjoner til en uformell avslappet stemning, enten det er i byen, på landet, ved sjøen eller på fjellet. Møblene våre er reale, tøffe tremøbler i et enkelt gammeldags formspråk. Stoppmøblene har former som overlever flyktige trendsvigninger, trukket med stilriktige tekstiler i naturmaterialer eller kanskje i slitt hud. I tillegg tilfører vi en masse frodighet og mykhet med et mylder av småinteriør, lamper, tepper og tekstiler av alle slag.

Vi reiser verden rundt og finner masse hyggelige ting som vi importerer direkte fra produsentene, og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg finner du de ledende merkevarene innenfor interiør og tekstiler i våre butikk er.

Sannsynligvis er du akkurat som oss – elsker å lese om interiør og koser deg med jevnlige besøk i interiørbutikk er. Hjemme liker du kanskje å mikse gammelt og nytt – dyrt og billig. Og du liker antagelig den litt uformelle og avslappende stilen hvor hjemmet ditt er mer et sted å leve og trives i enn bare et sted å vise frem.

A casual way of living – Home & Cottage

home-cottage-319

Home & Cottage

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Jernia
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!