Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Hjem og interør

Velkommen til Elkjøp Gulskogen!

 

Vi har lenge gledet oss til å åpne Elkjøp Gulskogen i ny drakt og igjen kunne tilby våre kunder elektronikk, ny teknologi og gode råd.

Vi står i en spesiell tid med Korona og det aller viktigste for oss er sikkerheten til våre kunder og våre ansatte. Det er vår aller høyeste prioritet også på spesielle dager som i dag hvor det er nyåpning.
Vi gjør det vi kan for å sørge for at handelen i dag og dagene utover uken blir en trygg og god opplevelse. Vi følger retningslinjene fra myndighetene, har innført gode vask og hygienetiltak, sørger for et begrenset antall mennesker i butikk og tilbyr munnbind til besøkende som ønsker dette.

Ved å holde god avstand, følge retningslinjene og vise hensyn til hverandre er vi sikre på at denne åpningen blir en god dag for alle som besøker oss i vår butikk på Gulskogen.


Onsdag 28. oktober kl. 07.00 åpner Elkjøp en splitter ny butikk her på Gulskogen senter. For å feire dette vil det være mange gode tilbud og rå partikjøp hver dag i kampanjeperioden. 
Kom innom oss for en hyggelig handel – og med svært hyggelige priser! 

Se hele kampanjen her: elkjop.no/Gulskogen

Du finner oss på samme sted som tidligere.

 

Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk med et stort utvalg blant annet innen TV, lyd, kjøkken og smartprodukter.I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 140 butikker som jobber med å tilby alle den fantastiske verden av teknologi.

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Kitch'n
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!