Livsstil & Underholdning

Buddy/ Zoohuset

På Buddy ser vi på kjæledyret som en kamerat, venn, kompis, ja rett og slett en Buddy. I Buddy butikk ene vil du alltid finne markedsledende merkevarer for alt fra hund – og kattemat til akvarier og fuglefrø.

Buddybutikk ene er ikke bare et sted du får kjøpt fôr og utstyr til kjæledyret ditt. Du kan også få råd om stell og pleie. De som jobber i Buddybutikk ene synes faktisk det er morsomt å jobbe med dyr og med produkter som gir glede til både kjæledyrene og eierne deres. Kan vi bidra til at din «buddy» får god pleie, vil vi også være med på å spre dyreglede.

På Buddy Gulskogen treffer du 12 hyggelige og dedikerte ansatte. Eier og daglig leder, Jens Eckell, har vært i bransjen siden 1974 og drevet butikk en på senteret siden 1989. Butikk en rommer 260 kvm og selv om hovedtyngden ligger på hund og katt, finnes det også en rekke ulike produkter til smådyr, fisk og fugl. Levende dyr finnes det også på Buddy Gulskogen og en av de er vi i butikk en ekstra stolt av, papegøyen Lea, en 16 år gammel rød ara som har vært på Gulskogen siden hun var 3 måneder gammel.

Ta turen innom oss!

Buddy1

Buddy/ Zoohuset

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!