Restauranter
Restauranter

Big Bite leverer rask og rimelig mat til folk i farta. Big Bite Gulskogen blir vår 16 avdeling på Østlandet, i Norge har Big Bite over 70 avdelinger spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Kundene er i alle aldersgrupper, men vi er spesielt populære blant ungdom og unge voksne.

BigBite er et tidsriktig og sunnere alternativ i fast food-markedet, og hovedproduktet er ferske og smakfullesubslaget av gode råvarer.Subenevåre bakes og leveres fersk fra lokal baker.HosBigBitehar du full valgfrihet, og vi smører din sub ellerwrapakkurat som du vil ha den. Vi kan også friste med gode og smakfulle salater.

Et av Big Bite sine mest populære tilbud er «Dagens».Dagensmenyen består av en ny smak fra mandag til fredag og koster kun 29 kroner. Det kaller vi rask og rimelig mat i farta. I tillegg har vi regelmessige kampanjer. Kampanjene kan bestå av alt fra nyheter til kundefavoritter. 

Big Bite verdsetter lojale kunder og i Big Bite-appen har vi samlet flere lojalitetskort både på mat og drikke. I tillegg har vi egne tilbud som går ut kun til de som brukerappen vår. Vi kaller kundene våre for #bigbitere eller enda bedre; #ektebigbitere.Appen er tilgjengelig både i Google Play og iAppStore

big-bite-168

Big Bite

open iconÅpen
hours