Mote

Velkommen til b.young på Gulskogen senter – butikken for jenter i alle aldre som jakter på moteklær med vekt på det feminine til både hverdag og fest. Med klær fra b.young har du muligheten til å utrykke din egen personlighet med nye og friske styles året rundt. Vi sørger for at du opplever høy fashion kvalitet med attraktive priser!

I butikken har vi vår egen house-brand kolleksjon; b.young. b.young klesmerket er basert på en minimalistisk skandinavisk stil, som gir et inntrykk av en behagelig, varm og feminin atmosfære. I tillegg har vi også et stort utvalg av klær fra merker som Ichi, KAFFE, fransa og ikke minst Pulz som har mye fine jeans/bukser. Velkommen til b.young Gulskogen – Vi har høy fokus på personlig kundebehandling og gleder oss til å hjelpe deg.

Noen av våre b.young klær er merket med en b.fair-etikett. Når du ser b.fair- etiketten, vet du at vi har gjort en enda større innsats for å sikre at varen er resultatet av en bærekraftig prosess. B.fair handler om ansvarlig produksjon, bærekraftige materialer, minimere avfall og utnytte nye muligheter.

Se mer www.byoung.com

b-young-179

B-young

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

H&M
Åpen
Match
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!