Livsstil & Underholdning

Tri Sport - SPORT1

Sommertider: Frem til 15.aug har vi sommeråpent: Mandag - Torsdag 10-19, Fredag 10-18, Lørdag 10-16

Tri-Sport er en av Norges få spesialbutikk er innen Triatlon, men har også et bredt utvalg av sykler, tur- og langrennski og bekledning og fottøy for aktiv fritid. Vi startet opp som spesialbutikk for sykkel i en låve på Konnerud. Etter 18 år flyttet vi butikk en til dagens lokaler i Gulskogen Senter.

Jan Grøteig og Trond Jensen startet Tri-Sport i 1992. Begge har vært på det norske landslaget i Triatlon, og Jan står for den største prestasjonen da han ble Nordisk mester i Finland. Butikk en sitter dermed på unik kompetanse innen løping, sykling og svømming.

Tri-Sport er en fagbutikk på sykkel, ski og sport/mote, etablert i 1992. Tri-Sport tilbyr et bredt utvalg av sykkel, sykkelutstyr, løpesko og sportsbekledning. De første årene var Tri-Sport en ren spesialbutikk med sykler som hovedfokus. I 1998 ble Tri-Sport medlem av Sport1 kjeden. Butikk ens vareutvalg ble utvidet med ski langrenn/alpint og sportsbekledning. Satsingsområdet i dag er sykkel, langrenn, alpint, løp og tekstil. Vi har et kvalifisert sykkelverksted / Skiverksted med høy kompetanse for både sykkel- og skireparasjoner. Verkstedet tilbyr også sliping av langrenn og alpin ski.

Sport1_1

Tri Sport - SPORT1

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Kozmos
Stengt
GAMESTOP
Stengt
Norrøna
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!