Jordbærpikene

Shop visual Jordbærpikene

Retailer logo Jordbærpikene
Vis på kart

Åpningstider

10.00-21.00 (09.00-19.00)

Kontakt

92 88 68 08
  • Jordbærpikene på sosiale nettverk :
Andre butikker som selger varer og produkter for

Jordbærpikene

God mat av friske, naturlige råvarer

Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag. Hos oss kan du lene deg tilbake, kose deg med god mat og bare nyte. Spisestedet en naturlig lunsjplass, et sted hvor du kan spise middag eller bare treffe venner over en kopp kaffe med noe godt til.

Hos oss serverer vi god mat laget fra bunnen av, med friske, naturlige råvarer. På menyen vår finner du retter som pasta, club sandwich, omelett og friske salater. Smakfulle klassikere er kylling- og baconsalaten vår, ostesmørbrød med mozarella og bacon, eller grovkvernet burger med urte- og hvitløksstekte poteter. Rundstykker, wraps og salater fra vår selvbetjente disk er et alternativ om du ønsker noe raskt å ta med.

Lyst på noe søtt etter maten? Prøv våre deilige bakverk og kaker fra kakebordet. Vi har brownies, ostekake, gulrotkake og deilige sjokoladecookies for å nevne noe. Og ikke noe smaker bedre enn ordentlig god kaffe til! Kaffen vi serverer fra kanne er Jordbærpikenes, mørkbrent og fyldig, og kaffeffedrikkene lager vi med vår egen espresso fra Italia.

Velkommen!

KAFFEKORT – samle stempel og få den 7. kaffedrikken gratis.
RESERVASJON – muligheter for å reservere bord for deg og dine. ELEKTRONISKE GAVEKORT – som du kan gi i gave til venner og bekjente. TAKE AWAY – bestill mat på forhånd og ta den med deg.
ALLERGIER – spør oss om tilpassede retter eller se vår allergiguide

Deals and News Jordbærpikene

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 09.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top