Volt

Shop visual Volt

Retailer logo Volt
Vis på kart

Åpningstider

10.00 - 21.00 (09.00 - 19.00)

Kontakt

22 31 83 08

Butikk Volt

Vi startet Volt i 2006 med 8 butikker i og rundt Oslo, Norge. Målet var å skape et multibrand konsept for menn, som kombinerte de beste skandinaviske merkene med et utvalg internasjonale merker. Visjonen var å lansere et unikt butikk konsept, der miksen av ulike brands presentert i et inspirerende miljø av positive, service innstilte selgere kunne tilby hjelp og veiledning i den optimale shopping opplevelsen.

Vi utgir vårt eget magasin, Volt Magasin, to ganger i året med 250.000 utgaver per halvår, som gjør dette til en av skandinavias største gratis magasiner. Artikler om mote, kunst, musikk og etikk/miljø finnes i alle utgaver, og vi tilstreber å gi gründere/ukjente personer innenfor de ulike temaene en arena som de kan presentere seg på.

Ansvaret vi har gjennom å være en detaljhandler tar vi veldig seriøst. Vi jobber tett med vår CSR avdeling, og etterstreber å alltid være i front når det gjelder sosialt ansvar, bærekraft og veldedighet.

Idag, så presenterer vi vårt konsept i over 80 butikker i Norge, Sverige og Finland, og utvider, forbedrer og utvikler Volt universet.

Vårt mål og visjon er uendret - å skape et univers der hyggelige, service innstilte selgere presenterer det beste utvalget av skandinaviske og internasjonale designere i et unikt og inbydende miljø.

Deals and News Volt

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 09.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top