SOHO Urban Eatery

Shop visual SOHO Urban Eatery

Retailer logo SOHO Urban Eatery
Vis på kart

Åpningstider

10.00 - 21.00 (09.00 - 19.00)

Kontakt

40 17 38 66
  • SOHO Urban Eatery på sosiale nettverk :

Butikk SOHO Urban Eatery

Soho er et nytt serveringskonsept som bygger på økologiske og gode råvarer.  I urbane og stemningsfylte lokaler serverer vi franske crepés kombinert med rustikke brunsjretter. Ferske juicer, limonader og shakes lages på økologisk frukt og grønt. Alt tilberedes direkte på stedet i et helt åpent kjøkkenlandskap.
Vi ELSKER kaffe, så sammen med Lippe Kaffebrenneri som holder til lokalt i oslo ønsker vi å dele de gode kaffeoplevelsene med deg. Du kan handle med deg nykvernet kaffe hjem, i tillegg til økologisk steinmalt mel og korn produkter, også glutenfritt! Vi jobber mye med bokhvete på menyen.
Våre grunnelementer for kundeservice bygger på produktkunnskap og evnen til å skape en behagelig og positiv besøksopplevelse for deg. Håper du vil ta turen innom!

"Vår visjon er å bidra til økt matkvalitet for folk i farta. Ved å kun jobbe med råvarer, der største delen er økologisk har vi mye større kontroll på hva maten vår inneholder og hva du som kunde får i kroppen. Vi prøver å samarbeide med lokale øko og biodynamiske gårder i området. Vi får f. eks egg fra Glade høner i Sande, og handler da de eggene som ikke er fine nok til å selges til butikk. På den måten kan vi også bidra til litt mer bærekraftig drift"

Deals and News SOHO Urban Eatery

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 09.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top