Home & Cottage

Shop visual Home & Cottage

Retailer logo Home & Cottage
Vis på kart

Åpningstider

10.00-21.00 (09.00-19.00)

Kontakt

21 39 20 00
  • Home & Cottage på sosiale nettverk :
Andre butikker som selger varer og produkter for

Butikk Home & Cottage

Tenk deg en kombinasjon av de hyggeligste ”interiørboutiquene” du kjenner, og i tillegg et sted med et utsøkt utvalg møbler i en casual stil. Legg til et nydelig sortiment av boligtekstil og tepper, og plassèr alt i en stor romslig, men allikevel en frodig og hyggelig butikk. Et sted å gå på oppdagelsesferd. Dette er Home & Cottage.

 

På godt norsk kaller vi stilen vår for ”a casual way of living”. Med det mener vi at stilen vår gir gode assosiasjoner til en uformell avslappet stemning, enten det er i byen, på landet, ved sjøen eller på fjellet. Møblene våre er reale, tøffe tremøbler i et enkelt gammeldags formspråk. Stoppmøblene har former som overlever flyktige trendsvigninger, trukket med stilriktige tekstiler i naturmaterialer eller kanskje i slitt hud. I tillegg tilfører vi en masse frodighet og mykhet med et mylder av småinteriør, lamper, tepper og tekstiler av alle slag.

 

Vi reiser verden rundt og finner masse hyggelige ting som vi importerer direkte fra produsentene, og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg finner du de ledende merkevarene innenfor interiør og tekstiler i våre butikker.

 

Sannsynligvis er du akkurat som oss – elsker å lese om interiør og koser deg med jevnlige besøk i interiørbutikker. Hjemme liker du kanskje å mikse gammelt og nytt – dyrt og billig. Og du liker antagelig den litt uformelle og avslappende stilen hvor hjemmet ditt er mer et sted å leve og trives i enn bare et sted å vise frem.

 

A casual way of living – Home & Cottage

Deals and News Home & Cottage

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 09.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top