titleNewsletter.newsletter

Butikk Hair Shop Frisør

Vis på kart

Åpningstider

10.00-21.00 (10.00-19.00)

Kontakt

32 83 90 88
  • Hair Shop Frisør på sosiale nettverk :

Din butikk for Frisør Hair Shop Frisør på Gulskogen

VELKOMMEN TIL HAIRSHOP FRISØR!

Hos HairShop Frisør er det alltid morsomt og kult! Våre fargerike og kreative frisører ønsker deg velkommen med et stort smil. Vår ambisjon er å sørge for No more Bad Hair Days! Som kunde får du tips og inspirasjon til ny frisyre, hårpleie og styling. Vi har bransjens beste utvalg av profesjonelle hårprodukter og gir deg gode råd til hvordan du kan ta vare på håret ditt også mellom frisørbesøkene. Et besøk hos HairShop gir deg No more Bad Hair Days!
Vi gleder oss til å se deg i en av våre frisørsalonger! Bestill time her: http://hairshop.no/frisorsalonger/hs-drammen-gulskogen

 

MERKER

Vi har bransjens bredeste produktutvalg! Vi har merker som Fudge, Catwalk, TIGI, Bed Head, Moroccain oil, Sexy Hair, KMS, Osis, Label M, SP, Wella, Nioxion, Sebastian, GHD, American Crew, Loreal, Redken og Matrix.

 

FORDELSPROGRAMMET COMPLIMENTS:

Bli med i vårt fordelsprogram, Compliments og opptjen poeng på alle kjøp og behandlinger. Poengene kan du bruke neste gang du er innom HairShop Frisør. Som medlem i Compliments vil du også få nyheter med hårtrender, inspirasjon og unike fordeler og ekstra gode tilbud. Les mer om Compliments her: http://hairshop.no/vart-fordelsprogram/

Du kan bestille frisørtime enkelt på vår hjemmeside  www.hairshop.no eller på din mobil! Vi gleder oss til å se deg i en av våre frisørsalonger!

 

Følg oss på Facebook /hairshopfrisor www.facebook.com/HairShopFrisor

Følg oss på instgram @hairshopfrisør  www.instagram.no/hairshopfrisor

Våre andre butikker Frisør

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 10.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top