titleNewsletter.newsletter

Våren er kommet til Masai

Trend19/03/2018

Uansett om man har epleform, pæreform eller timeglassfigur, er teorien den samme. Å kle seg etter kroppen sin er en kunst, og det er en kunst som MASAI mestrer.

Vårens nyheter
I disse dager fylles Masai-butikkene med den flotte vårkolleksjonen. Det er et stort utvalg av tunikaer, topper og kjoler i mange farger og mønstre. Lekkert strikk, et stort utvalg av bukser og fine vårjakker.
Hvilken fasong har du?
Det unike ved Masai er at vi har hele seks forskjellige shapes på overdelene våre, hvilket betyr at de fleste kvinner, uansett figur, kan finne klær hos oss som de føler seg stilige og vel i. Klærne fås i størrelse XS-XXL.
Fitted
Den smaleste og mest tettsittende av passformene våre. Passer til kvinner med liten byste, som ønsker å fremheve midjen. Denne fasongen passer også godt til dem med såkalt epleform, da det er flatterende å 'skape' en midje for å gi balanse til underkroppen.
Shaped
Denne fasongen er også ettersittende, men har mer vidde over brystet enn 'fitted'. Passer særlig godt til kvinner med større barm.
A-shape
Dette er vår mest populære fasong. Denne modellen er nokså smal over skuldre og bryst og faller skrått nedover hoften direkte fra skulderen. Passer til kvinner som har bredere hofter enn skuldre, men den er også populær blant dem som liker litt ekstra vidde over mage og hofter.
Bias
Denne fasongen er flatterende for de fleste kroppstyper. Her er stoffet klippet på skrå av vevsretningen. Det gir klærne et fint fall og naturlig strekk, slik at klærne følger figuren og skaper en feminin silhuet.
Oversize
Romslige og løstsittende topper, som er behagelige å ha på seg og som kler de fleste Mange velger å sette en oversize overdel sammen med en tettsittende underdel, for å skape balanse i antrekket.
Straight
Som navnet antyder en like, løstsittende fasong. Passer til kvinner som foretrekker løstsittende klær og ikke ønsker å fremheve figuren.

Butikkpersonalet vårt hjelper mer enn gjerne kundene med å finne den silhuetten, som passer perfekt. Vi oppfordrer alle til å gi seg tid til å prøve våre ulike shapes. Det er ingen som bare passer én fasong, men dette kan være en hjelp til å velge klær, som fremhever og/eller eventuelt skjuler det man måtte ønske. Klær som sitter pent, er klær man føler seg vel i.

Av Gulskogen

Vis på kart

Åpningstider

10.00 - 21.00 (10.00 - 19.00)

Kontakt

907 42 349
  • Masai på sosiale nettverk :
Andre butikker som selger Masai

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 10.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top