Nyhetsbrev

SAVE THE DUCK-dager hos Frost!

Trend17/09/2018

Akkurat nå får du -20% på alle jakker fra Save the duck, hos Frost 

Save the Duck
Save the Duck er etiske og smarte produkter laget med tanke på fremtiden, ikke bare for å være en del av nye trender. Det viktigste er å arbeide mot et felles mål: å leve i en verden fri for dyremishandling. Derfor er våre plagg produsert 100% dyrefrie og det tillates ikke bruk av fjær, hud, skinn eller pels. Plaggene er designet for å være den perfekte følgesvenner for globetrottere over hele verden. Fordi de er både lette komfortable og enkelt kan legges ned i den medfølgende posen, er perfekte å pakke for en hvilken som helst reise tilpasset enhver årstid.
Bærekraft
Vi har et daglig ansvar: Det er å forbedre bærekraften på jorden i overensstemmelse med dyrene, miljøet de lever i og menneskene som bebor den.
Mote betyr for oss å vise ansvar gjennom våre handlinger og å være ærlige med våre kunder. Hver kolleksjon er nøye designet av Save the Ducks team for å sikre produksjon av komfortable og vakre klær med respekt for miljøet og dyr.
Veldedighet
Save the Duck samarbeider med norske og internasjonale foreninger/organisasjoner, og lanserer dedikerte prosjekter for veldedighet.
Utmerkelser
Takket være konstant engasjement beskytte miljøet og dyrene, har Save the Duck fått viktige utmerkelser fra verdens ledende organisasjoner. I 2014 vant Save the Duck VEGAN Fashion Award Deutschland intiert av PETA (People for the Ethical Treatment of Animals, en non-profit organisasjon til støtte for dyrs rettigheter). I 2016 vant STD “Innovator for Animals PETA” takket være sin spesielle Plumtech teknologi.

Av Gulskogen

Vis på kart

Åpningstider

10.00-21.00 (09.00-19.00)

Kontakt

32 98 40 11

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 09.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top