titleNewsletter.newsletter

Lefdal Gulskogen bytter navn til Elkjøp Gulskogen

Events12/01/2018

Fra 15. januar slår Elkjøp og Lefdal seg sammen! Det betyr flere kundefordeler for deg. De tar med seg de beste kundefordelene og garantiene fra begge kjeder videre under Elkjøp-navnet.

Lefdal og Elkjøp har i mange år hatt samme eier, administrasjon, servicehåndtering, innkjøpsavdeling og kundesenter. Som Lefdal-kunde vil du oppleve svært få praktiske endringer i butikkene, bortsett fra at skjortene og skiltene vil være blå i stedet for røde. Vi vil også tilby flere kundefordeler og mer effektiv drift, som vil gi deg enda lavere priser!

Bestillinger du venter på:
Alle eksisterende ordre vil leveres som planlagt, uavhengig om de er bestilt på nett eller i et av våre varehus.

Garanti, service og reklamasjon:
Din kjøpshistorikk er allerede lagret i våre systemer, så dersom det skulle oppstå en feil med ditt produkt kan du dra til hvilket som helst av våre varehus. Har du allerede levert en vare til service, vil denne bli behandlet på normal måte, og vi kontakter deg når varen er klar. Med andre ord vil garanti- og reklamasjonsrett på produkter du har kjøpt hos både Elkjøp og Lefdal fungere som normalt, det eneste som endrer seg er skilt og farger i varehuset.

På åpningsdagen for Elkjøp Gulskogen 15.januar , kan du delta i butikkens kvitterings-konkurranse!

Handler du på Elkjøp Gulskogen 15.januar er du med i trekningen av 6 flotte premier, totalverdi 60.000,-! Det trekkes premier gjennom dagen, og fra det tidspunktet du handler og ut dagen er du med i trekningene så her lønner det seg å handle tidlig;)

Av gulskogen

Vis på kart

Åpningstider

10.00-21.00 (10.00-19.00)

Kontakt

21 00 21 22

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 10.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top