titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Gulskogen

Nyheter27/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Gulskogen. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen hårstyling akkurat nå!

Her på Gulskogen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Få tips til hvilke trender som gjelder akkurat nå!

Navn: Karoline Halleby
Tittel: Frisør
Butikk: Park Lane frisør

Hva er det beste med å jobbe på Park Lane frisør på Gulskogen?
Det beste med å jobbe på Park Lane frisør Gulskogen er at jeg har faglig dyktige kollegaer rundt meg hver dag og at vi alle lærer nye ting av hverandre. Vi er et godt team og latteren sitter alltid løst i salongen.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Hverdagene våre er alltid varierte da vi har så mange forskjellig type kunder og arbeidsoppgaver, men en typisk arbeidsdag på Park Lane består stort sett av ganske fulle lister og et høyt tempo med kunder hele dagen.

Hvordan er sortimentet deres?
Vil si at vi har et meget godt sortiment, mange forskjellige merker slik at det finnes noe for enhver smak og ethvert behov.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå innen hår?
Noen av de mest populære trendene nå om dagen er pastellhår i alle regnbuens farger. Fletter er fortsatt veldig aktuelt og balayage er ennå en veldig etterspurt behandling.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Når det gjelder must-have produkter er tørrsjampo en absolutt vinner! Den kan være redningen for mange krisesituasjoner. Ellers er fortsatt hårspray og paste/voks fortsatt høyt på lista.

Vis på kart

Åpningstider

10.00 - 21.00 (10.00 - 19.00)

Kontakt

91816545
  • Park Lane Frisør på sosiale nettverk :
Våre andre butikker Park Lane Frisør

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 10.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top