4. klasse på Gulskogen skole fikk besøk av XXL, da ble det orden på syklene til elevene!

Nyheter10/09/2019

Da XXL på Gulskogen kontaktet skolen med tilbud om å utføre gratis service på alle syklene til hele 4. trinn på Gulskogen skole var ikke kontaktlærer Henriette Fjørtoft sen med å svare. JA, bare kom!

Varehussjef ved XXL på Gulskogen Amund Tandberg Røraas sendte en mail til skolen etter sommerferien og fristet med det generøse tilbudet; -Vi kommer med 5 personer og alt utstyr vi trenger for å utføre generell service på syklene til elevene. Alt selvfølgelig helt gratis for både skolen og elevene.

Ved en slik type service går vi over alle sykkelens viktige funksjoner og komponenter, fra bremser til drivverk, og vi sørger for at sykkelen både er trygg å sykle på men også at den lever opp til sitt potensiale. En sykkel som har lite luft i dekkene, dårlige bremser og ujusterte gir er noe helt annet å sykle på enn en som har alt i orden. Dette handler for oss om å gi noe tilbake til barna i nærmiljøet sier verkstedansvarlig ved XXL, Christian Halleby Holm.
Det dukket opp en del ting på disse syklene som var på tide å bytte ut, blant annet helt nedslitte bremseklosser og løse styrer. Av de drøyt 35 syklene vi gikk over var det kun 1 av de som hadde nok luft i hjulene og det gikk med en del klosser og vaiere.

Trenger kjærlighet.
Mange av disse syklene fikk seg et lite løft med litt luft og noen skruer som ble strammet. På enkelte andre måtte vi bytte både bremseklosser og vaiere for å få de i god stand igjen.
Sykler trenger litt kjærlighet de også. Det er ikke mye som skal til, men fyll jevnlig luft i dekkene, legg på litt olje på kjede og drivverk og etterstram skruer lyder det enkle rådet fra Christian for sykkelvedlikehold.

 

Senterleder Elisabeth syntes initiativet er kjempeflott, og sier: "Flott at XXL tar initiativ til en slik flott aktivitet, som bidrar i lokalmiljøet her på Gulskogen og understøtter senteres bidrag til prosjektet "Ekte kjærlighet på Gulskogen"!"

Av Gulskogen/XXL

Vis på kart

Åpningstider

10.00-21.00 (09.00-19.00)

Kontakt

24 08 42 65

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 09.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top