titleNewsletter.newsletter

Ledige stillinger

Vero Moda søker deltid/ekstrahjelp

Vi jakter på deg som er utadvendt, er et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du et fullverdig medlem del av Vero Moda Gulskogen teamet. Du blir en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid og muligheter i Vero Moda Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!
ARBEIDSOPPGAVER:
Har stort engasjement, og er interessert og opptatt av mote
Være selger
Er entusiastisk og målrettet
Har stå på-vilje og gir det lille ekstra
Utadvent og trigges av service faget
Teamplayer
Relevant erfaring kan være en fordel å ha med seg, men det viktigste er at du har godt humør og at du har egenskapene som betegner en god selger.
Du må kunne stille opp ved behov og være fleksibel. I tillegg må du kunne jobbe under ferieavvikling.

HVA KAN Vero Moda TILBY DEG?
Spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare
Et godt sosialt miljø med høyt tempo
God opplæring og utviklingsmuligheter
Søknadsfristen er snarest - Tiltredelse etter avtale. Kontaktperson. Victoria, stilling: Deltid/ekstrahjelp. Mailadresse: bsnor88815@bestseller.no

Rituals Gulskogen søker assisterende butikksjef

Som assisterende butikksjef informerer du våre kunder om produktene og Rituals' filosofi. Du hjelper til med visse kvalitets-og administrative prosesser i butikken og for å utvikle din kunnskap får du grunnleggende utdanning gjennom Rituals Academy. Du er videre ansvarlig for oppgaver i butikksjefens fravær, som drift av butikken, lagerhåndtering og lederskap. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

DIN ROLLE

Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem til vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

KVALIFIKASJONER

  • Vi søker deg som har erfaring innen butikkarbeid  og som har en genuin interesse for skjønnhet og kosmetikk
  • Har du erfaring innen hudpleie og/eller make up er det et stort pluss
  • Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk
  • Arbeidet krever at du behersker å Office-pakken
  • Du er en ærlig person med integritet

 

Rituals tilbyr en spennende stilling i et team bestående av entusiastiske kollegaer i vår butikk på Gulskogen kjøpesenter i Drammen. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle dine kunnskaper om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnrettet arbeidsmiljø. For å introduserer deg for Rituals har vi et velkomstprogram som heter Get Ritualized, dette hjelper deg å komme igang når du begynner å jobbe hos oss. 

 

For mer informasjon og for å søke på stillingen, se vår hjemmeside: https://no-no.careers.rituals.com/assisterende-butikksjef-drammen-gulskogen-drammen/

Espresso House søker Coffee Shop Manager

Er du en dyktig leder som brenner for kaffe og mennesker? Kanskje er du vår nye Coffee Shop Manager på Gulskogen?

Å være Coffee Shop Manager i Espresso House er en spennende, krevende og morsom stilling. Det er mye ansvar og du får muligheten til å drive din egen coffee shop, samtidig som du har et veletablert konsept der det er mye støtte, system og struktur tilstede for at du skal lykkes i din jobb!

Hva gjør en Coffee Shop Manager i Espresso House? Som Manager i Espresso House er ditt hovedansvar å se til at du, shopen og dine baristaer alltid setter gjesten først ved å yte supergod service. Kaffe er viktig for oss og vi er opptatt av å servere kvalitetskaffe til hver eneste gjest. Du jobber mye med dine kolleger i shopen hvor du står i kassen, tar i mot gjester, tilbereder mat og ser til at coffee shopen ser ren og pen ut til enhver tid.

Hvem ser vi etter, og er det deg?
• Er en inspirerende leder som er glad i å stå opp tidlig for å gjøre andre glad
• Har ledererfaring fra kaffebar, restaurant eller hotell
• Er en som liker at hverdagen er hektisk og i stadig endring
• Forstår at veien til å vinne gjestenes hjerte er å skape en arbeidsplass som dine medarbeidere elsker
• Er flink til å utvikle mennesker
• Er strukturert og elsker orden
• Er glad i utfordrende arbeid og evner å se løsninger
• Er glad i kaffe og ønsker å utvikle deg som barista
• Er stolt av å jobbe i Nordens mest suksessrike kaffekjede
• Er resultatorientert

Det er en stor fordel at du har hatt tilsvarende ansvar tidligere, men vi er også opptatt av å se potensialet i kandidaten. Har du det som trengs? Med rett kurs og grundig opplæring kan man nå langt i Espresso House, så lenge de rette egenskapene og holdningene er på plass! Espresso House ønsker sine gjester velkommen til unike cafeer som er bygd for at våre gjester skal føle seg hjemme når de er på besøk hos oss. Vi serverer håndlaget kaffe av høy kvalitet kombinert med markedets bredeste sortiment på mat og drikke. Viktigst av alt er vi ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for å gi verdens beste opplevelse til våre gjester! Dette må du som Manager ha troen på.

For å søke på stillingen følg linken:

https://no.espressohouse.com/jobb-hos-oss/ledige-stillinger/

 Vi behandler søknader fortløpende og fristen er snarest. Lønn etter avtale.

Park Lane Frisør søker frisør med svennebrev

ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

Takket være våre dyktige frisører og lojale kunder har Park Lane Frisør vokst raskt!  Nå vurderer vi også nyansettelser og søker dermed etter veletablerte frisører med egen kundekrets i Drammen og Oslo.

Høy faglig standard og internasjonal innflytelse er viktig for oss i Park Lane Frisør. Vi er stadig på jakt etter nye behandlinger og produkter, og har et suverent team med frisører som alle har sine spesielle fortrinn og evner. 

Vi elsker våre kunder, og er spesielt opptatt av at de skal ha gode opplevelser og føle seg flotte når de går ut av døren –hver gang!

Har du svennebrev, er fleksibel med stor arbeidskapasitet og oppdatert på moter og trender? Liker du å jobbe i salong med høy faglig standard og leverer høyt på kundetilfredshet? Da kan du være den rette for oss!

 Spørsmål om stillingen kan rettes til silje@parklanefrisor.no eller cathrine@parklanefrisor.no

Superbuy.no - søker deltidsansatt

Superbuy is a newly opened shop located on the 2nd floor of the Gulskogen shopping center. Our main products are fashion accessories, bags, household items, toys, stationary, etc., with a focus on items that are new and unique to the Norwegian market. The shop itself is also unusual in that it is placed in the common area of the shopping center and therefore has a very open and direct exposure to customers.

We are now looking for one or two part-time assistants that are able to work 5 – 20 hours/week, mainly during weekdays 10:30-18:00.

Work tasks:
- Provide a first class customer service to all customers
- Answer questions and provide information about our products to customers
- Receive payments, managing stock levels, etc.

Qualifications:
- Must be excellent in interacting with customers
- Excellent in spoken and written Norwegain
- Can communicate efficiently in English
- At least 18 years old
- Previous experience with retail sale is considered an advantage

Because the shop and concept is new, there are many opportunities to contribute to future strategy and direction. If you feel interested in joining us, then please send your application to: pppeng2002@hotmail.com

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 10.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top