titleNewsletter.newsletter

Ledige stillinger

Follestad åpner på Gulskogen og søker selgere!

4 måneders Vikariat – heltid og deltid – Follestad Gulskogen senter

Vi søker nå etter faglige, interesserte og livlige ansatte til vår avdeling på Gulskogen senter. Dette er flere vikariat som i første omgang strekker seg fra 01.11.2017 til 28.02.2018, med mulighet for forlengelse.
Vi ser etter deg som er utadvendt, tør å by på deg selv, ønsker å lære og liker å stå på i en til tider hektisk hverdag. Som person forventer vi at du er strukturert, presis og har et høyt ønske om å prestere.
Vi søker deg som er interessert i mote og trender, og som liker å få folk til å føle seg vel. Du må evne å arbeide i team, men også fungere godt selvstendig
Vår nye avdeling på Gulskogen senter kan tilby en utfordrende hverdag på en av Drammens aller beste motebutikker. 

Søknad sendes snarest til stian@follestad.com

Hos Follestad kombinerer vi interesse for de produkter vi selger med sterk faglig kompetanse. Det er derfor en fordel at du som oss interesserer deg i mote. Follestad er en tradisjonsrik klesbutikk med snart 100 års erfaring. Dette gjør at vi gjennom tid har opparbeidet et stort produktutvalg og en stor produktkunnskap, fantastisk kundeservice og gode samarbeidspartnere. Og, ikke minst, flinke kollegaer som ønsker å yte sitt beste!
Follestad har i dag 8 butikker på Østlandet. I tillegg har vi en Outlet butikk på Vestby og en på Ålgård, samt en nettbutikk.
Vi ser etter personer som liker å yte sitt beste, og som trives med ansvar og tydelige mål. Det er et pluss om du har erfaring fra motebransjen, men ikke et krav. Interesse for faget og et ønske om å yte god service er noe vi verdsetter høyt!

Espresso House søker Barista!

Er du en person som brenner for service? Da er du kanskje vår nye barista?
Espresso House er blitt nordiske og vi har nærmere 330 coffee shops fordelt på Sverige, Norge, Finland og Danmark. Vi åpnet vår første coffee shop i Norge i 2013, og har nå åpnet i andre byer utover Oslo. Vi er stadig på jakt etter nye stjerner som vil hjelpe oss med å servere verdens beste kaffeopplevelse til våre gjester.
Nå søker vi heltidsansatte til dream team Gulskogen Storsenter!
Arbeidsmiljø er viktig for oss! I Espresso House har vi ikke bare kollegaer, men også venner på jobben. Vi er som en stor familie og er avhengig av hverandre for å lykkes i en hektisk hverdag.
Vi har 5 verdier vi fokuserer på kontinuerlig i Espresso House: - Gjesten kommer alltid først - Vi snakker til hverandre og ikke om hverandre - Vi elsker initiativ og ansvar - Vi har det gøy på jobbens mens vi skaper lønnsomhet - Vi vil hverandres beste
Hos oss er det gode utviklingsmuligheter enten du ønsker å utvikle deg lederveien eller kaffeveien. Vi har flere eksempler på Baristaer som har utviklet seg til å Shift Leader, Assistant Manager, Coffee Shop Manager, Senior Barista og Master Barista i våre shoper. Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig, så er muligheten stor i Espresso House.
Hva gjør en barista i Espresso House? Som Barista i Espresso House er ditt hovedansvar å se til at gjesten alltid kommer først ved å yte supergod service. Du står i kassen, tar i mot våre gjester, tilbereder mat og ser til at coffee shopen ser ren og pen ut til enhver tid. Kaffe er viktig for oss og vi er opptatt av å servere kvalitetskaffe til hver eneste gjest. Derfor får alle som blir ansatt som barista hos oss baristakurs.
Hvem ser vi etter og er det DEG? Du er en som liker "å stå på scenen" og som ikke er redd for å by på deg selv både til gjester og kollegaer. Du er entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt. Du er til å stole på og liker å ta initiativ til nye arbeidsoppgaver. Du trives i en hverdag med høyt tempo som stadig byr på nye utfordringer. Du har et ønske om å føle deg stolt av merkevaren du jobber for, og du ønsker å ha det gøy på jobb! Vi foretrekker at du er over 20 år, men minimum 18 år gammel for å jobbe i kassen. Vi søker deltidsmedarbeider som kan jobbe mellom 8-20 timer per uke og heltidsmedarbeider som kan jobbe 37,5 timer per uke. Oppstart er november/desember.
Vi hører gjerne fra deg så send din søknad og CV til «jobbnorge@espressohouse.se» med «emnefelt søknad Gulskogen».

Amundsen Spesial Gulskogen søker etter julehjelp

Arbeidstid vil være dag, kveld og helg,i perioden 01/11-17 til 31/12-17.
Søkeren må være fylt 18 år.
 
Stillingen krever stor grad av fleksibilitet i forhold til arbeidstid.
Send søknad og CV til cecilie@amundsenspesial.no innen 15 oktober

Dressmann søker ekstrahjelp

Vi har stor tro på at glade mennesker gir glade opplevelser og vår målsetning er å få alle våre kunder i godt humør. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve service, kvalitet og utvalg til den beste prisen. Vi er nøye i jakten på de rette personene, og vi gir oss ikke før vi finner folk som…
◾SMILER!
◾vil ha det gøy på jobb
◾byr på seg selv, gir energi og sprer glede
◾er glad i mennesker, og vil andre godt
◾har humor og er uhøytydelige
◾er fleksible og smidige
◾er løsningsorienterte og har en ”no problem” holdning
◾stiller krav og er interessert i å lære
◾takler høyt tempo
◾har konkurranseinstinkt og sterk ”vinnervilje”
◾er glad i klær og mote

Som salgsmedarbeider er du Dressmanns ansikt utad. Du er positiv og møter alle kunder med et stort smil. Du er glad i andre mennesker, høyt tempo og en morsom arbeidsdag. Du er glad i å selge, og veileder kunder med kunnskap og engasjement.
Er dette noe for deg? Da bør du søke stillingen!

Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag med gode karrieremuligheter i Nordens største kleskjede for menn.

Her kan du søke på stillingen:

https://varner.easycruit.com/intranet/dressmann/vacancy/1914193/56723

 

Haust Collection Gulskogen søker sprudlende ekstrahjelp

Er du en superselger  som jobber med hodet og hjertet?
Vi ser etter deg som:
- Har butikkerfaring.
- Er smilende og positiv med utstråling.
- Er oppsøkende og elsker å snakke med kunder.
- Er pliktoppfyllende.
- Har mulighet til å stille opp på kort varsel.
- Er mellom 25 og 50 år og bosatt i Drammen og omegn.
- Har sertifikat kl B.

Arbeidstid vil være helgejobbing og ved behov.

Vi har som mål at alle kunder skal få en fantastisk handleopplevelse og vi ønsker å vise at vi er stolte av å vise frem moterikt norsk design.
Haust Collection er et norsk merke med hovedkontor i Drammen. Vi lager seks kolleksjoner i året og plaggene er designet for norske kvinner.
Kolleksjonene består av klassiske snitt og farger samtidig som vi følger trender og har det lille ekstra fokuset på detaljer.

Er du den med alltid et smil om munnen så ikke nøl med å ta kontakt. Søknad og CV sendes til Butikksjef Lise Mørk. Legg gjerne ved et bilde så vi husker deg.

Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.
Tiltredelse etter avtale.

Kontaktperson:
Lise Mørk
Tlf: 958 30 849
Mail: gulskogen@haustcollection.no

 

Park Lane Frisør søker frisør med svennebrev

ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

Takket være våre dyktige frisører og lojale kunder har Park Lane Frisør vokst raskt!  Nå vurderer vi også nyansettelser og søker dermed etter veletablerte frisører med egen kundekrets i Drammen og Oslo.

Høy faglig standard og internasjonal innflytelse er viktig for oss i Park Lane Frisør. Vi er stadig på jakt etter nye behandlinger og produkter, og har et suverent team med frisører som alle har sine spesielle fortrinn og evner. 

Vi elsker våre kunder, og er spesielt opptatt av at de skal ha gode opplevelser og føle seg flotte når de går ut av døren –hver gang!

Har du svennebrev, er fleksibel med stor arbeidskapasitet og oppdatert på moter og trender? Liker du å jobbe i salong med høy faglig standard og leverer høyt på kundetilfredshet? Da kan du være den rette for oss!

 Spørsmål om stillingen kan rettes til silje@parklanefrisor.no eller cathrine@parklanefrisor.no

Superbuy.no - søker deltidsansatt

Superbuy is a newly opened shop located on the 2nd floor of the Gulskogen shopping center. Our main products are fashion accessories, bags, household items, toys, stationary, etc., with a focus on items that are new and unique to the Norwegian market. The shop itself is also unusual in that it is placed in the common area of the shopping center and therefore has a very open and direct exposure to customers.

We are now looking for one or two part-time assistants that are able to work 5 – 20 hours/week, mainly during weekdays 10:30-18:00.

Work tasks:
- Provide a first class customer service to all customers
- Answer questions and provide information about our products to customers
- Receive payments, managing stock levels, etc.

Qualifications:
- Must be excellent in interacting with customers
- Excellent in spoken and written Norwegain
- Can communicate efficiently in English
- At least 18 years old
- Previous experience with retail sale is considered an advantage

Because the shop and concept is new, there are many opportunities to contribute to future strategy and direction. If you feel interested in joining us, then please send your application to: pppeng2002@hotmail.com

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Fredag 10.00 - 21.00
Lørdag 10.00 - 19.00

Phone : +47 32 21 19 50
> Kontakt oss

Top